MAJKA I SIN LOPOVSKI TIM: Pljačkaš odgrizao prst vlasniku zlatare!

Napad u Crikvenici

MAJKA I SIN LOPOVSKI TIM: Pljačkaš odgrizao prst vlasniku zlatare!

Hrvatska -
CRIKVENICA - Lopov je u pokušaju pljačke zlatare u Crikvenici vlasniku radnje A. LJ. (61) odgrizao prst

- Mlađi muškarac i žena su pre ulaska u zlataru ‘kibicovali’ jednu foto-radnju ali su se ipak odlučili das uđu u zlataru. napali su vlasnika i počelo je rvanje a i radnik iz susedne radnje je pritekao A.Lj. u pomoć. Nastala je strka i vika i sve odigralo prilično brzo - pričaju u neverici svedoci.

U zlatarskoj radnji odvijala se međutim prava drama. Razbojnik C. M. (22), švjcarski državljanin vlasnika je počeo da udara drškom noža po glavi i u toj borbi mu je odgrizao deo prsta na ruci. Meštani kažu da je kradljivac meštaninu koji je pokušao da ga zaustavi pri begu umalo izbio oko. Povređeni zlatar hitno je prebačen u KBC Sušak.

- Pacijentu su povređena dva prsta desne šake, pri čemu je na jednom odgrižena jagodica. Takve povredesu jako opasne i teške za lečenje jer se radi o ljudskom ugrizu, a usta su punih bakterija pa su moguće infekcije. Pacijent ima povrede na levom delu potiljka i ispod levog oka - rekao je prof. dr. Hrvoje Štalekar. Nesretni crikvenički zlatar, koga od milja zovu barba Toni, bio je previše potresen za razgovor s novinarima.

Dvoje stranih državljana koji su osumnjičeni za razbojništvo su uhapšeni, a visina materijalne štete zasad nije poznata saopštili su iz PU primorsko-goranske. Navodno se radi o majci (45) i sinu iz Švajcarske, koji su odseli u opatijskom hotelu "Ambasador".

(24.sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track