PRST U OKO SRBIMA: Kolinda sa srbomrscem

Hrvatska predsednica s neonacistom

PRST U OKO SRBIMA: Kolinda sa srbomrscem

Hrvatska -

Kitarovićeva nastavlja da ignoriše najveću političku krizu vlasti koju pamti Hrvatska, ali se zato „rado druži i grli s neonacistom Velimirom Bujancem“

Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović, posle izjave da ona i njena deca obožavaju muziku Marka Perkovića Tompsona, koji slavi ustaštvo, ponovo je juče privukla pažnju javnosti slikavši se s neonacistom Velimirom Bujancem, koji otvoreno podržava ustaše, javili su hrvatski mediji.

Kitarovićeva nastavlja da ignoriše najveću političku krizu vlasti koju pamti Hrvatska, ali se zato „rado druži i grli s neonacistom Velimirom Bujancem“, preneo je index.hr. Bujanec je, inače, poznat po otvorenoj mržnji prema Srbima.Taj portal podseća da je hrvatska predsednica Bujanca bila pozvala i na svoju inauguraciju.Istovremeno, ona je na Fejsbuku pozvala sve nadležne institucije da pronađu osobe koje su pre godinu dana nacrtale kukasti krst na travi splitskog stadiona Poljud. Ona je to objavila uoči fudbalske utakmice reprezentacija Hrvatske i Turske na Evropskom prvenstvu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track