STRAVIČAN ZLOČIN U MEĐIMURJU: Policajac ubio pred detetom (5) dve žene zbog propale veze!
Foto: Printscreen Jutarnji.hr

psihopati nisu oduzeli oružje

STRAVIČAN ZLOČIN U MEĐIMURJU: Policajac ubio pred detetom (5) dve žene zbog propale veze!

Hrvatska -

Međimurska policija potvrdila je da je motiv strahovitog zločina i dvostrukog ubistva u Svetoj Mariji kod Preloga - propala ljubavna veza

U nedelju, 26. juna oko 11 sati u Svetoj Mariji, 46-godišnji Gorazd Novak policijski službenik Policijske uprave međimurske, zbog narušenog ljubavnog odnosa, ubio je iz službenog je pištoljasvoju 52-godišnju partnerku Božicu M. iz Svete Marije , zaposlenu u Policijskoj upravi i njenu 39-godišnju nećakinju Andreju M. iz Hodošana. Ubica je već tri godine na bolovanju, zbog psihičhih problema a ubijena Božica M.je bila računovođa u Policijskoj upravi međimurske.

Neposredno posle počinjenog zločina ubicu su savladali i zadržali do dolaska policije, 35-godišnji Vladimir Pintar, policijski službenik Policijske stanice Prelog koji nije bio na dužnodsti i 38-godišnji građanin Mario Gašparić, njegov sused.

" Strašno je to, svi smo u šoku! Čuli smo da ih je pratio i da je u automobilu kojim su se dovezle bilo i petogodišnje dete", kaže jedan od meštanina Svete Marije.

U selu kažu da su ubijene žene bile rodbinski povezane, i da je reč o tetki i nećakinji. Policija je potvrdila da je u automobilu u trenutku ubistva bio i petogodišnji sin ubijene 39-godišnjakinje i da mališane nije povređen.

"Ovo je strašno, kao iz filmova strave. Sve se dogodilo usred bela dana na ulici. Mogao je još neko da nastrada ni kriv ni dužan. Moglo je slučajno da naiđe i neko dijete. Nadam se samo da deca iz okolnih kuća to nisu videla jer bi mogla imati traume do kraja života. Molim se za dečaka koji je gledao kako ostaje bez majke. Jadno dete. Užas - rekla nam je jedna starija meštanka.

Jedna mlađa meštanka rekla je da je ubijena Božica M. bila tiha žena koja je živjela mirnim i povučenim životom."Retko je izlazila i družila se s drugim meštanima. Viđali smo je samo kad je odlazila na posao ili se vraćala s posla. Šokirani smo ovim zločinom!"

Policija istražuje da li je policajac na bolovanju smeo da imati službeni pištolj.

(jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track