NEVEROVATNA SCENA U SPLITU: Mladiću iz kola ispao novac, nastala ludnica, svi grabili pare
Foto: Shutterstock

Moli pronalazače da mu vrate novac

NEVEROVATNA SCENA U SPLITU: Mladiću iz kola ispao novac, nastala ludnica, svi grabili pare

Hrvatska -

Neobična situacija dogodila se 19-godišnjem Tinu Milićeviću iz Solina kome je novčanik u petak poslepodne nekim čudom ispao iz automobila u vožnji, a novac je nepovratno otišao u vetar!

"Juče oko 16 sati na nedaleko od tržnog centra Džoker ispao je novčanik i novac se razleteo po putu, oko 800 evra. Ako je neko uzeo deo i ako mu je stvarno potrebno za neke osnovne stvari, neka novac zadrži, a ko planira da potroši na gluposti neka vrati jer tuđe je prokleto! Hvala" poručio je Tino za Slobodnu Dalmaciju.

Nažalost, do tog trenutka nije mu se javio pošteni nalaznik, barem jedan od potencijalnih kojima su novčanice doletele pod noge.

"Grozno je to što se dogodilo. Vozio sam, a novčanik je bio na upravljačkoj tabli. Kako je bila gužva na putu, stalno smo vozili napred, pa stajali...U nekom nezgodnom trenutku novčanik je samo pao kroz prozor, a kako se rastvorio sav novac je poleteo u vazduh. Nastala je ludnica, svi su stali i grabili novac. Bio je zastoj na putu. Jedan čovek mi je našao novčanik i vratio ga, ali nedostajalo je oko 740 evra. Radim kao dostavljač paketa, a to je bio novac od naplate koje moram da odnesem u firmu u ponedeljak. Ne znam šta da im kažem. Moraću da pozajmljujem da to vratim", ispričao je Tino, apelujući na poštenje ljudi koji su našli novac.

(Slobodna Dalmacija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track