(VIDEO) OSLADILO MU SE: Pernar opet otišao iz studija, ovaj put nije izdržao ni 3 minuta
Foto: Printscreen FB

Skandalmajstor

(VIDEO) OSLADILO MU SE: Pernar opet otišao iz studija, ovaj put nije izdržao ni 3 minuta

Hrvatska -

Ivan Pernar studio zagrebačke televizije napustio je rekordnom brzinom, kako kaže, nisu mu dozvolili da kaže istinu o Stankoviću, a objavio je i svoja pravila za gostovanje na TV-u

Hrvatski poslanik Ivan Pernar studio emisije Nedeljom u dva napustio je posle samo 15 minuta, a u ponedeljak na televiziji Z1, nije izdržao ni tri minuta.

"Upravo sam izašao iz Z1 studija jer mi voditelj nije dao da kažem istinu o Stankoviću", pohvalio se na svom Fejsbuk profilu, a podržao ga je i istarski političar Damir Kajin koji ga je pohvalio rečima "hrabri čoveče".

Pernar je objavio i uslove svog gostovanja u emisijama.

"Da mi se dozvoli da govorim i da mi se ne sugeriše što bi trebao da se govori, a šta ne. Ako ne želite da čujete šta imam da kažem ili vasm smeta to što govorim, nemojte me zvati u emisiju, zovite nekog drugog s kim možete da manipulišete, takvih ima bezbroj", napisao je.

Poslanik je na društvenoj mreži obavestio građane i da sutra neće doći na posao u Sabor jer "mora" da gostuje u dve emisije i da da opširne izjave.

"Kažem moram, jer se u oba slučaja radi o bitnim temama i ozbiljnim medijima u kojima se može izraziti svoje mišljenje bez straha da ćete biti prekinuti ili da će vam se sugerisati šta bi trebalo da govorite", napisao je.

Podsetimo, Ivan Pernar je u nedelju u 15. minutu emisije Nedeljom u dva također napustio studio:

To mu nije prvi put da je demonstrativno napustio studio.

(24sata.hr)

(VIDEO) STANKOVIĆ SKANDALMAJSTOR: Pernar nije jedini, evo ko je sve napustio emisiju Nedeljom u 2

(VIDEO) SKANDAL NA HRT: Pernar usred razgovora napustio Stankovićev studio, prekinuta emisija!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track