HRVATSKI HULIGANI UHAPŠENI U MINHENU: Vređali i pretili putnicima u vozu, a onda se javila žena iz BiH!
Foto: Profimedia

BahaTI NASILNICI

HRVATSKI HULIGANI UHAPŠENI U MINHENU: Vređali i pretili putnicima u vozu, a onda se javila žena iz BiH!

Hrvatska -

Nemačka policija uhapsila je dvojicu Hrvata zbog zlostavljanja i seksualnog uznemiravanja koje se dogodilo na železnici u Minhenu.

Sve se dogodilo 1. avgusta 1 sat iza ponoći, a prema navodima žene koja je zvala policiju dvojica muškaraca maltretirala su i vređala tamnoputog muškarca na liniji S3 u smeru Holckirhen, tokom vožnje.

Oni su privedeni pri izlasku iz voza. Dvojica osumnjičenih, su prema pisanju Pres Portala oni su bez razloga su u vozu vređali i provocirali Nigerijca (31). Čak su mu i pretili da će ga prebiti ako ne napusti voz. Oni su čak i prilikom saslušanja 'imali rasističke komentare'.

Policija sada traži još jednog svedoka događaja koji je kaže policija jako bitan jer je u trenutku kad se sve događalo sedeo pored napadača i žrtve. Kada je policija objavila da traži svedoke događaja, javila im se žena koja je i pozvala policiju. Radi se o 39-godišnjakinji poreklom iz BiH koja je tekla da je jedan od Hrvata, kada je shvatio da zove policiju, uhvatio za ruku.

Obojica su zatim počela da joj prete, a pretnje su bile i na seksualnoj osnovi.

Hrvati su osumnjičenih zlostavljača ponašala su s ebahato i smejala se govoreći da ih je baš briga kad im je rečeno koje su moguće kazne za takvo ponašanje. Protiv dvojice 28-godišnjaka policija je podnela krivičnu prijavu zbog vređanja, prisile i fizičkog zlostavljanja.

Policija ima i snimke sa železničke stanice i iz voza, i izjave svedoka kojima su zahvalili na hrabrosti.

Kurir.rs/Jutarnji

Foto Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Pet najvećih kriminalaca iz 80-ih godina prošlog veka!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track