(VIDEO) DRAGI PUTNICI, MOŽETE LI DA POGURATE: Autobus stao na naplatnoj rampi, ali se vozač snašao
Foto: Čitalac 24 sata.hr

UBRZO SU NASTAVILI PUT BEZ PROBLEMA

(VIDEO) DRAGI PUTNICI, MOŽETE LI DA POGURATE: Autobus stao na naplatnoj rampi, ali se vozač snašao

Hrvatska -

Autobus iz Bjelovara ugasio se pred naplatnom rampom u Oštrovici i vozač nije mogao da ga pokrene. Putnici su izašli i pogurali ga, a autobus se upalio.

Sve je trajalo desetak minuta. Bus je ostao u traci za ENC. Radnici su otvorili drugu kućicu za naplatu, ali su imali problema s plaćanjem. Tad su putnici izašli iz autobusa i počeli da ga guraju.

Na snimku koji traje desetak sekundi vidi se kako nekolicina putnika, među kojima je bilo i žena, gura autobus kroz naplatne kućice, dok ostali hodaju kraj njih. U jednom trenutku čuje se zvuk paljenja motora.

foto: Čitalac 24 sata.hr

"Bilo nam je smešno i neverovatno. Sve je trajalo najviše desetak minuta, ali i to je bilo dovoljno da se iza njih stvori kolona vozila", ispričao je jedan od putnika.

U bjelovarskoj agenciji, čiji je autobus, potvrdili su da su imali manjih nepredviđenih problema. U nedelju su autobus pun putnika vozili na jednodnevni izlet u Crikvenicu. Na povratku s izleta, u Oštrovici, vozač je imao problema s ENC naplatom. Zaustavio je autobus, ali kad je hteo ponovo da krene, nije uspeo da ga upali. Nekoliko minuta je pokušavao, a onda je zamolio putnike da izađu iz autobusa dok ne reši problem.

Posle nezgode svi su nastavili put bez problema.

Kurir.rs/24sata.hr Foto: Čitalac 24 sata.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja