SLEPI PUTNIK PREKRIVEN KATRANOM PRONAĐEN U VOZU U KARLOVCU: Ne znamo ko je, sav je izlepljen!
Foto: Profimedia

NE ZNAJU NI KOJIM JEZIKOM GOVORI

SLEPI PUTNIK PREKRIVEN KATRANOM PRONAĐEN U VOZU U KARLOVCU: Ne znamo ko je, sav je izlepljen!

Hrvatska -

Neidentifikovani muškarac za koga se nagađa da je stranac, pronađen je sav oblepljen katranom u teretnom vagonu na karlovačkoj Železničkoj stanici u Hrvatskoj posle čega je prevezen u bolnicu, a u Ogulinu je takođe u vagonima koji su prevozili katran, uočeno nekoliko ljudi, potvrđeno je u Policijskoj upravi.

Za sada nije zvanično potvrđeno je li reč o migrantima, niti da su se oni u Ogulinu razbežali, pa da se za njima traga.

Od upravnika karlovačke bolnice Ervina Jančića saznaje se da se u bolnici pruža pomoć nepoznatom muškarcu. Za sada se čini da nema povrede i da je u dobrom opštem stanju, ali da mu je telo prekriveno katranom, pa traje zahtevna obrada, odnosno čišćenje pacijenta za prijem i detaljniju dijagnostiku, dodao je.

"Mi radimo svoj posao, policija odrađuje svoj posao utvrđivanja identiteta, jer mi pacijenta za sada vodimo kao 'muška osoba bez imena', a ne možemo s nekom sigurnošću proceniti ni njegovu dob. Zbog nekih činjenica smatramo da je reč o strancu koji ne govori ni hrvatski, ni engleski ili nemački jezik, teško komuniciramo, a pacijent ostavlja utisak da ne razume ni grupu arapskih jezika, koje zna naš lekar Mohamed Kate", rekao je Jančić.

Kurir.rs/Index.hr Foto: Profimedia/Ilustracija

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Kako je premijerkin brat zgrnuo milione evra, otkad je Ana na vlasti?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track