DRAMA U ZAGREBAČKOM TRAMVAJU: Uzvikivao nacistički pozdrav, pa putnike napao suzavcem!
Foto: Profimedia, Foto: Profimedia

NEZAPAMĆENO

DRAMA U ZAGREBAČKOM TRAMVAJU: Uzvikivao nacistički pozdrav, pa putnike napao suzavcem!

Hrvatska -

Zagrebačka policija traga za nepoznatim mladićem koji je sinoć u tramvaju tokom vožnje suzavcem poprskao putnike i potom pobegao. Do nesvakidašnjeg incidenta je došlo nešto pre 20 sati u tramvaju broj 6 koji je vozio iz smera središta grada prema Novom Zagrebu. Nepoznati mladić počeo je da salutira nacističkim pozdravom i viče "Zig Hajl".

Mladić je ušao u raspravu s jednom od putnica, koja mu je naredila da smesta prestane, što je on odbio zbog čega ga je putnica izvređala.

Izrevoltiran verbalnim obračunom, izvadio je suzavac u spreju iz jakne i upotrebio ga njoj ispred lica, usmerivši ga uvis. Čim su se vrata tramvaja otvorila, krenuo je napolje, a pri izlasku iz tramvaja "zahvaljujući" putnici koja ga je upozorila na "ponašanje", silovito je udario glavom u okvir vrata.

"Dvadeset godina vozim tramvaj i nikad mi se nešto ovakvo nije dogodilo, ovako nešto nekulturno, nevaspitano, nasilno", rekla je vozačica, a putnica koja se pobunila protiv salutiranja zadobila je na rukama lakše opekotine.

Kurir.rs/ 24sata.hr

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track