ŠOK FOTKE IZ HAGA! HRVAT OBJAVIO SLIKE HAOSA POSLE PRALJKOVOG TROVANJA: Sve je bilo paralisano, ambasadorka je histerisala!
Foto: EPA i Printscreen, Foto: Epa, Printscreen

Eugen Jakovčić BIO U SUDNICI

ŠOK FOTKE IZ HAGA! HRVAT OBJAVIO SLIKE HAOSA POSLE PRALJKOVOG TROVANJA: Sve je bilo paralisano, ambasadorka je histerisala!

Hrvatska -

Eugen Jakovčić iz Dokumente bio je na izricanju presude Slobodanu Praljku.

On je na svom Fejsbuku objavio fotografije koje su nastale pošto se Praljak otrovao. Jakovčić je rekao kako je na sudu vladao potpuni haos, kako je sve bilo paralisano, a hrvatska ambasadorka je histerisala.

"Trudim se da složim utiske jučerašnjeg ICTY dana ali mi bas ne ide. Još uvek mi ne ide u glavu da se dogodilo to s ispijanjem otrova u trenutku nakon što je Agius izrekao pravosnažnu presudu od 20 godina za Slobodana Praljka. Koleginici koja je u sudnici sedela do mene rekao sam "reci mi da sanjam".

Haos koji je posle toga nastao u Tribunalu je neverovatan za jednu ovakvu instituciju. Sve službe su bile u potpunoj paralizi. Trebalo im je više od sat vremena da Praljka prebace u 10 minuta udaljenu bolnicu.

Hrvatska ambasadorka u Holandiji je histerisala po holu suda trazeći od portparola Tribunala da je hitno odvede predsednkiku Tribunala, očito nemajući ikakvih saznanja da je predsednik Agius ujedno i predsedavajući žalbenog veća u predmetu Prlić i dr. i da u trenucima trovanja jednog od osuđenika ima važnijih stvari da obavi".

Kurir.rs/ Index.hr

Foto: EPA i Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) RATNI ZLOČINAC SALUTIRA SRPSKIM CARINICIMA I ULAZI SLOBODNO U SRBIJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track