(VIDEO) MAJKA MONSTRUMA DAVIDA KOMŠIĆA ŠOKIRALA SUD: Kristina se sama povređivala, moj sin joj to ne bi uradio!
Foto: Foto, Printscreen Dalicom TV

SUĐENJE UBICI

(VIDEO) MAJKA MONSTRUMA DAVIDA KOMŠIĆA ŠOKIRALA SUD: Kristina se sama povređivala, moj sin joj to ne bi uradio!

Hrvatska -

Olivera Komšić, majka Davida Komšića (20) kom se u Zagrebu sudi zato što je u februaru prošle godine nožem divljački iskasapio i ubio trudnu bivšu devojku Kristinu Krupljan (18), frapirala je danas prisutne u sudnici svojim iskazom.

"Kristina je povlačila svoj iskaz kad god ga je prijavila... Sama se povređivala, ja ne verujem da je moj sin povređivao Kristinu. Saosećam s njenom porodicom. Moja ruka će uvek biti pružena. Moj sin nije monstrum, on nije mogao to da uradi, to znam jer sam ga ja odgajila", izjavila je ubičina majka, ali tu nije stala.

Ona je, naime, izjavila da se njen sin lečio u Bosni zbog psihičkih problema, čime je porekla svoj prethodni iskaz da "u toku odrastanja David nije imao psihičkih problema, bio je normalan dečak". Na pitanje zašto to tek sad spominje, rekla je da je njena porodica tradicionalna, pa se takva oboljenja skrivaju.

"U sumrak je imao strahove. Imao je priviđenja. Video je dve slike, jedna mu se mutila. To mu je stvaralo nervozu, nije mogao da se koncentriše", izjavila je.

Vezu između svog sina i njegove žrtve opisala je ovako:

"Pravili su scene jedno drugome. Ja sam mislila da je to dečje. Ja, kao majka Davida Komšića, mogu reći da sam odgajila Davida kako sam mogla. Moj sin nije monstrum, on nije planirao ubistvo”, tvrdi Olivera Komšić.

Inače, hrvatski mediji javljaju da ubica uopšte ne izgleda potreseno i pokajnički. Juče je naglas zevao u sudnici tako da je sudija morala da ga opomene da se upristoji.

Suđenje je u toku.

Kurir.rs/Dnevno.hr/24sata.hr

Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI ! SRBIJA I KOSOVO ZAJEDNO ULAZE U EU?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track