PRETIO SUDIJI: Uhapšen otac monstruma Davida Komšića
Foto: Youtube/Printscreen

POSLE PRESUDE

PRETIO SUDIJI: Uhapšen otac monstruma Davida Komšića

Hrvatska -

Ivo Komšić, otac ubice Kristine Krupljan Davida Komšića, uhapšen je u sredu poslepodne u Zagrebu.

Podsetimo, Komšić je juče priveden na informativni razgovor kada je, prema dostupnim informacijama, pratio sudiju Sanju Mazalin koja je njegovog sina Davida Komšića dan ranije osudila na 30 godina zatvora zbog okrutnog ubistva mlade Kristine Krupljan.

Kada je sudija ušla u zgradu suda, Komšić je posle nekoliko minuta stigao na isto mesto. Navodno se zagledao u parkirane automobile i njihove registracije pa se zadržao kraj auta sličnog onome koji vozi Mazalinova.

Zbog njegovog obilaženja automobila pripadnici kontradiverzione ekipe pregledali su parkirane automobile.

Iako ga je posle jučerašnjeg razgovora policija pustila na slobodu jer nisu pronašli naznake krivičnog dela, Komšić je uhapšen zbog sumnji da je pretio.

Uhapšen je zajedno sa svojim kumom Vjekoslavom i još jednom osobom. Komšića je za ozbiljnu pretnju prijavio 47-godišnjak koji navodno s njim ima neke nerešene odnose.

Podsetimo, otac Davida Komšića nije dobro primio presudu sinu pa je u sudnici napravio scenu, zbog čega ga je obezbeđenje izbacilo iz prostorije.

Sudnicu su napustili i drugi članovi porodice osuđenog ubice, osim jedne sestre koja je ostala da plakče u sudnici.

Tokom suđenja, Komšićevi roditelji su tvrdili da su sina lečili u Bosni zbog psihičkih problema. Tvrdili su da nisu hteli da se ovde sazna da je bolestan. Dokaze za to nisu imali.

Kurir.rs/Index.hr Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track