SVEDOK UBISTVA BRITANCA NA ZRĆU: Mladić je ležao, a drugi je bio prekriven krvlju, muzika je odmah stala
Foto: Printscreen/ Facebook

OPISAO HOROR NA PLAŽI

SVEDOK UBISTVA BRITANCA NA ZRĆU: Mladić je ležao, a drugi je bio prekriven krvlju, muzika je odmah stala

Hrvatska -

Mladi Britanac (26), ubijen je nožem na jednoj od najpoznatijih hrvatskih plaža Zrće. Još dve osobe su povređene, a jedna se bori za život.

Policija sumnja da je i ubica državljanin Velike Britanije. U trenutku napada imao je na sebi samo kupaći i patike. Radi se o mladiću starosti oko 25 godina, višeg rasta, tamnije boje lica i kratke crne kose. U potrazi za ubojicom policija je juče pretraživala svako vozilo koje je napuštalo ostrvo Pag.

Svedok kaže da je sve bilo puno krvi

Svedok ubistva, 24-godišnjak iz Dablina je rekao da se muzika odmah nakon napada ugasila.

"Video sam muškarca kako leži na podu, a drugi muškarac stajao je iznad njega. Bio je prekriven krvlju", rekao je mladić iz Irske.

"Drugi muškarac rukom je uhvatio ranjenog prijatelja koji je stajao na nogama i držao je nešto, komad odeće ili nešto, čime je zaustavio krvarenje na leđima. Nakon nekoliko sekundi, oko muškarca na tlu je bilo mnogo ljudi i više nisam mogao da ga vidim", rekao je svedok.

Jedan lokalni konobar rekao je:

"Čini se da je reč o sukobu mladih Britanaca. Lokalno stanovništvo šokirano je zločinom, policija sve istražuje. I ovo se događa svega par dana pošto je mladi Britanac poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Rijeke kad je pokušao da pretrči auto-put", rekao je konobar.

Kurir.rs/ Index.hr

Foto: Printscreen/ Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja