PODSTANARKA IZ PAKLA: Provalila mi je u stan, zamenila bravu i neće da se iseli! Ni sve račune ne plaća!
Foto: Nebojša Mandić

MUKE STANODAVCA

PODSTANARKA IZ PAKLA: Provalila mi je u stan, zamenila bravu i neće da se iseli! Ni sve račune ne plaća!

Hrvatska -

Maja Prgomet, sestra glavnog hrvatskog državnog tužioca Dražena Jelenića, na zagrebačkom Opštinskom građanskom sudu je podnela tužbu za ometanje poseda protiv svoje nekadašnje podstanarke.

"Iako sam joj otkazala ugovor o najmu stana 27. avgusta ove godine, Jasna Beganović promenila je bravu na ulaznim vratima uz oštećenje štoka vrata te se na zvuk zvona nije odazvala", rekla je Prgomet u petak na pripremnom ročištu.

Na pripremnom ročištu Beganović se nije pojavila jer joj nije uručen sudski poziv.

U tužbi koju je Prgomet podnela navodi kako je “vlasnik i samostalni posednik stana u Zagrebu” kao i da “ima samo taj stan i da želi da ga uredi za život pa sad trpi nenadoknadivu štetu”.

Reč je o stanu koji se sastoji od sobe, kupatila sa WC-om i kuhinjom s trepezarijom, i to ukupne površine od 36,09 kvadratnih metara.

"Sa sinom živim u očevoj kući, samohrana sam majka i radim kao računovođa i to je jedini stan koji posedujem, a Beganović ne samo da je promenila bravu na vratima, već je skinula moja i stavila protuprovalna," ispričala je Prgomet, koja se obratila sudu kako bi opet došla u posed stana koji je kupila početkom '90-ih.

Ističe kako podstanarka od režija plaća samo struju i da ostali računi dolaze njoj na naplatu.

Kurir.rs/ Jutranji.hr

Foto: Nebojša Mandić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track