VEĆ JE PREŽIVEO JEDAN NAPAD, LEŽAO U LOKVI KRVI: Marko Bekavac, koji je sinoć upucan u Splitu, robijao zbog ubistva kao MALOLETNIK! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Printscreen/ Youtube, Printscreen/ Instagram

OBRAČUN NA ULICI

VEĆ JE PREŽIVEO JEDAN NAPAD, LEŽAO U LOKVI KRVI: Marko Bekavac, koji je sinoć upucan u Splitu, robijao zbog ubistva kao MALOLETNIK! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Hrvatska -

U pucnjavi koja se sinoć dogodila u Splitu muškarac je ranjen u vrat. Lakše je povređen i pružena mu je lekarska pomoć. Prema nezvaničnim informacijama muškarci su se sukobili na parkingu, a obračun se nastavio ispred zgrade.

Prema nezvaničnim informacijama navodno je ranjen Marko Bekavac, a napadač koji ga je ranio je, kako se navodi, ranije osuđen zbog dilovanja droge.

Podsetimo, na Bekavca su pucali i 1. maja ove godine u jednom splitskom kafiću. Tada je ranjen u noge.

Max u kvartu i Živi vječno!!!!Hajduk ❤?????❤

A post shared by Marko Bekavac (@markus_maksimus) on

Županijsko državno tužilaštvio u Splitu izdalo je ranije poternicu i donelo rešenje o sprovođenju istrage protiv 37-godišnjeg Ivana Giljanovića kog sumnjiče za taj napad u maju, a on je otada u begu.

Bekavac je tada teško ranjen, a život mu je spasen hitnom operacijom. Na šokantnim snimcima koji su tada objavljeni vidi se kako muškarac leži na podu i sav krvav u agoniji doziva pomoć. Nekoliko ljudi okupilo se oko njega i svojom odećom su pokušali da zaustave krvarenje dok ne stigne Hitna pomoć.

20 dana od ranjavanja u noge, Bekavac je opet završio u splitskoj bolnici, i to na Odeljenu intenzivne nege, s teškim povredama glave. Zadobio je krvarenje oko mozga. Povrede glave lekari nisu dovodili u vezu s pređašnjom pucnjavom, tako da se nije znalo kako je povređen. Prema nekim verzijama, navodno su ga pretukli, no moguće je i da je povreda nastala i od slučajnog pada.

Bekavac kao 17-godišnjak osuđen na pet godina zbog ubistva

Bekavac je kao 17-godišnjak nožem 2008. ubio 21-godišnjaka na Bačvicama za šta je bio osuđen na pet godina maloletničkog zatvora.

Besmrtni Max!!!!?❤??????

A post shared by Marko Bekavac (@markus_maksimus) on

"Da sad kažem da to nisam hteo da uradim, to više nikome nije ni bitno. Bio sam te večeri na kokainu, ubo sam ga jedanput i nadao sam se da će taj momak ostati živ, ali, nažalost, on je preminuo" rekao je Bekavac 2016. godine.

............????........????........?????

A post shared by Marko Bekavac (@markus_maksimus) on

Samo mesec dana pošto je izašao iz zatvora na Bilicama, u septembru 2016. oteli su ga i brutalno pretukli.

Kurir.rs/ 24sata.hr

Foto: Printscreen/ Youtube i Printscreen/ Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja