Najnovije vesti

OVO JE BIVŠI SPECIJALAC KOJI JE KRVNIČKI PRETUKAO ĆERKU: Robijao je već dvaput, ženu tukao godinama, a sud im dodelio ZAJEDNIČKO STARATELJSTVO!
Foto: Printscreen/ Facebook

MAJKA OČAJNA

OVO JE BIVŠI SPECIJALAC KOJI JE KRVNIČKI PRETUKAO ĆERKU: Robijao je već dvaput, ženu tukao godinama, a sud im dodelio ZAJEDNIČKO STARATELJSTVO!

Hrvatska

Otac koji je brutalno pretukao svoju ćerku (14) u Hrvatskoj, S. F., rodom je iz Gunje i bivši je pripadnik specijalne policijske jedinice Alfa. 

U Zagrebu je završio srednju policijsku školu, a iz Alfi se penzionisao 2005. godine, kako je za Indeks ispričala njegova bivša supruga koju je počeo fizički da zlostavlja nedugo nakon rođenja sina 2013. godine.

Ona je ispričala da je sa sinom i ćerkom pobegla od njega 2014. godine i sakrila se u sigurnu kuću. Ona navodi da je za nasilje nad njom, čemu su svedočila i deca, osuđen te iste godine i dobio je 16 meseci zatvora, ali je odslužio samo 10 meseci i pušten je, kaže, zbog dobrog vladanja.

Zvanično su se razveli 2016. godine i dodeljeno im je zajedničko starateljstvo nad decom, iako je on bio osuđeni porodični nasilnik.

"Počeo je da pije negde 2008, 2009. godine, a da me tuče 2013. i godinu kasnije sam s decom pobegla u sigurnu kuću, ali on je pokušavao da me nađe. Razvod je zvanično okončan 2016. godine. Deca su dodeljena meni, iako je po zakonu starateljstvo nad njima zajedničko i bez njegovog potpisa ne mogu ništa, ni kad se deca upisuju u školu ni išta vezano za njih. Sad ću tražiti samostalno starateljstvo i zabranu prilaska deci i meni na pet kilometara", ispričala je njegova bivša supruga.

Ne seća se tačno kada, ali navodi da je bilo pre tri ili četiri godine, kad im je sin pohađao vrtić, njen je bivši muž pretio vaspitačicama. Ističe kako tad nije bila prisutna, pa ne zna šta im je tačno rekao i kako im je pretio, a bilo je vezano za njihovog sina kojeg je jedno dete u vrtiću istuklo, a niko im iz vrtića to nije javio.

Za te pretnje dobio je 2 godine i 9 meseci zatvora, a kaznu je služio u Gospiću.

"U zatvoru je trebalo da bude do 1. avgusta, ali pušten je ponovo zbog dobrog vladanja i zato što je insistirao da mora biti sa decom dok sam ja na operaciji. Grozno mi je sve ovo, plačem ceo dan zbog ćerke, jako mi je teško. Već sam godinu dana bez posla, sin mi ima Aspergerov sindrom i moram da budem s njim, a uz to sam sad operisana (odstranjeni su joj materica i jajnici), pa ne mogu da radim."

Podsetimo, ovaj bivši specijalac juče popodne je na zagrebačkoj Peščenici brutalno istukao ćerku (14) pa je potom odveden u Vrapče. Portalu Indeks je to javila njena majka E. F. koja se nalazi u bolnici Merkur, gde je u ponedeljak operisana, zbog čega je njen bivši suprug čuvao decu, a sve je potvrđeno i u policiji. Majka je ispričala da je pet puta zvala policiju, a u trenutku kada je nazvala ćerku i čula da je otac tuče, odmah je u spavaćici otišla iz bolnice i Uberom stigla do nje, u isto vrijeme kad i policija.

Kurir.rs/ Index.hr

Foto: Printscreen/ Facebook

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...