PRONAĐENA TELA PRIJATELJA U ZAKLJUČANOJ KUĆI: Misteriozna smrt dvojice muškaraca u Hrvatskoj, policija na nogama! (VIDEO)
Foto: Printscreen/ Facebook

KOD ĐURĐEVCA

PRONAĐENA TELA PRIJATELJA U ZAKLJUČANOJ KUĆI: Misteriozna smrt dvojice muškaraca u Hrvatskoj, policija na nogama! (VIDEO)

Hrvatska -

Mrtva tela dvojice muškaraca srednjih godina pronađena su sinoć u porodičnoj kući u Novom Virju kod Đurđevca.

Uzrok njihove smrti nije poznat, a kako Podravski nezvanično saznaje, na telima nema tragova nasilne smrti i krvi. Čini se da nije reč o krivičnom delu.

Policija je sinoć oko 23 sata saopštila da je naložena obdukcija tela kako bi se ustanovio tačan uzrok smrti. Nije isključeno da su se muškarci nečim otrovali.

Podravski saznaje kako je reč o prijateljima koji su često bili zajedno - stanaru Marinku (56) i njegovom prijatelju Stjepanu (61).

Na terenu su ekipe hitne pomoći, vatrogasaca i kriminalističke policije.

Mrtvi su duže vreme?

Čini se kako su muškarci u kući duže vreme mrtvi. Jedan od komšija otkrio je za da je policiju juče poslepodne alarmirala Marinkova ćerka čiji je otac kao podstanar živeo u toj kući. Ona živi na području Zagreba, a kako joj se otac već dvadeset dana nije javljao, odlučila je da dođe u Novo Virje. Navodno se popela na balkon i kada je videla tela odmah je nazvala policiju.

Vrata kuće bila su zaključana, a vatrogasci su u kuću ušli kroz balkon na spratu. U kući nema gasa tako da trovanje gasom nije uzrok smrti.

Svedok: Bilo je krvi

Policija je oko 23 sata saopštila da je naložena obdukcija tela kako bi se ustanovio tačan uzrok smrti. Niko nije želio da odgovori na pitanje da li je bilo vidljivih tragova nasilne smrti.

Kako nezvanično saznaje epodravina, na podu gde su pronađeni muškarci navodno je bilo krvi, kao i na Stjepanovoj ruci.

"Ušao sam u sobu čim je Marinkova ćerka došla po mene. Prizor je bio strašan. Stjepan je ležao na krevetu, Marinko na podu, glavom prema hodniku, iza stola. Na Stjepanovoj ruci i pored kreveta je bilo krvi", kazao je za čovek koji je prvi ušao na mesto događaja.

Kurir.rs/ Index.hr

Foto: Printscreen/ Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track