Najnovije vesti

KUVAR UDVOSTUČIO PROMET U TROGIRSKOM RESTORANU PA OSTAO BEZ KOLA: Gazdi se to nije svidelo, pa uradio nešto neviđeno
Foto: Profimedia

svaka čast

KUVAR UDVOSTUČIO PROMET U TROGIRSKOM RESTORANU PA OSTAO BEZ KOLA: Gazdi se to nije svidelo, pa uradio nešto neviđeno

Hrvatska

Glavni kuvar jednog trogirskog restorana, Splićanin Roko Puče, dobio je od svoga šefa Mira Kukanjca automobil na poklon.

Poklon ga je toliko iznenadio i obradovao da ga je odmah fotografisao i sliku postavio na Fejsbuk uz komentar: "Ono kad ti gazda pokloni auto, a sezona još nije ni počela".

Roko u ovom restoranu radi godinu dana. Gazda je došao na ideju da mu da novi auto kada njegov auto pokvario, pa je došao na posao autobusom.

"Video me je gazda Miro i rekao da njegov glavni šef ne može tako na posao. Idućeg dana pojavio se s automobilom koji mi je dao na poklon. Ostao sam zaprepašten. Ovakvu nagradu nisam ni u snu očekivao", ispričao je kuvar Roko, a prenosi Dalmatinski portal.

On kaže da je u restoran došao pre godinu dana.

"U dogovoru s gazdom promenio sam inventar i ceo meni, a promet je porastao za 75 posto. Restoran smo podigli na jedan viši nivo i on je to znao da ceni. Od početka mi je dao do znanja da ceni moj rad i trud, rekao mi je kako bude ostalima tako će biti i meni", priča Roko i dodaje da je njegov šef "svetski čovek, rodom iz Hrvatske, koji živi i radi u Holandiji, gde ima fabriku mesa i salate i preko 600 zaposlenih.

"Veliko hvala najboljem i najvećem gazdi na svetu na poklonu".

Kurir.rs/ Dalmatinski portal

Foto Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...