USTAŠKE STRANKE PODRŽALE ŠKORA ZA PREDSEDNIKA: Kolinda nas je razočarala, a njemu verujemo!
Foto: Printscreen YouTube

ODUŠEVLJENI

USTAŠKE STRANKE PODRŽALE ŠKORA ZA PREDSEDNIKA: Kolinda nas je razočarala, a njemu verujemo!

Hrvatska -

Hrvatski suverenisti, koalicija dve ustaške stranke (Hrast i Hrvatska konzervativna stranka) koja čak ima i svoju poslanicu u Evropskom parlamentu - Ružu Tomašić, poznatu po antisrpskim stavovima, oduševljeni su političkim stavovima Miroslava Škora, hrvatskog pevača koji se kandiduje za predsednika Hrvatske, i dali su mu punu i bezrezervnu podršku.

"Miroslava Škoru je narod pozvao, on se odazvao. Mi smo za zajedništvo i zato ga podržavamo", poručio je Hrvoje Zekanović (Hrast).

foto: Printscreen Twitter/Hrvatski suverenisti

Naveo je da, osim podrške, Škoro ima na raspolaganju i njihovu stranačku infrastrukturu. Pozvao je ostale stranke, koje se slažu s onime što Škoro predstavlja u političkom prostru, da ga podrže.

"Škori verujemo i sigurni smo da nas neće razočarati. Nažalost, Kolinda Grabar-Kitarović nas je razočarala, ali s njom nismo imali razgovore kao sa Škorom", kaže Zekanović.

Inače, hrvatski suverenisti se zalažu da se blokira prijem Srbije u EU dok ne isplati odštetu Hrvatskoj za navodu agresiju. Zekanović se u aprilu požalio da "Hrvatska kao članica EU ne koristi priliku da blokira Srbiju u pristupnim pregovorima".

Kurir.rs/24sata.hr/RTS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track