NAJGORI DILER NA SVETU: Hrvat naručio drogu preko interneta, čekao je mesecima, a kada je stigla sreća je bila kratkog veka
Foto: Profimedia

ludak

NAJGORI DILER NA SVETU: Hrvat naručio drogu preko interneta, čekao je mesecima, a kada je stigla sreća je bila kratkog veka

Hrvatska -

Naručili su preko interneta drogu, pokupili je na pošti i pali ravno u ruke policiji!

Opštinsko državno tužilaštvo u Čakovcu podiglo je optužnicu protiv dvojice mladića u dobi od 22 i 21 godine zbog učinjenih krivičnih dela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama i proizvodnje i prometa stvari zabranjenih u sportu.

U junu prošle godine u Čakovcu su iz inostranstva preko interneta naručili 50 grama droge amfetamin za 200 evra. Račun je platio 21-godišnjak, a 22-godišnjak je 7. decembra podigao naručenu pošiljku u kojoj se nalazila vrećica s drogom.

Ali, po izlasku iz poštanskog ureda zatekli su ga policijski službenici i uhapsili. Okrivljenog 22-godišnjaka tereti se i da je 7. decembra kod sebe radi daljnje prodaje držao preko 90 grama marihuane i preko šest grama droge MDMA koje mu je prodao 21-godišnjak, i tri komada droge LSD koju je kupio u Mađarskoj. Mlađi se tereti i da je planirao da proda šest pojedinačnih doza droge MDMA i 58 tableta koje sadrže materiju modafinil s liste substanci zabranjenih u sportu.

Kurir.rs/Večernji Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track