HRVATI SAHRANILI KOLINDU KOMENTARIMA POSLE GOVORA NA GODIŠNJICI OLUJE: Nije uzela pušku, ali se ponovno dohvatila mikrofona, A OVO SU JOJ NAJBOLJI HITOVI! (VIDEO)
Foto: Printscreen Tweet

RAPEVANA PREDSEDNICA

HRVATI SAHRANILI KOLINDU KOMENTARIMA POSLE GOVORA NA GODIŠNJICI OLUJE: Nije uzela pušku, ali se ponovno dohvatila mikrofona, A OVO SU JOJ NAJBOLJI HITOVI! (VIDEO)

Hrvatska -

Hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović na kninskoj tvrđavi juče je održala vatreni govor uoči obeleežavanja 24. godišnjice akcije "Oluja" u kom je, emocijama svladana, izjavila kako je ponosna na poginulog vojnika Josipa Briškog, dvojicu ranjenih vojnika, a otkrila je kako je grizla savest što i sama nije "uzela pušku u ruke".

"Najradije bih uhvatila pušku i otišla na bojište, ali shvatala sam da nije stvar samo u mecima i u suočavanju s onima koji su ispred vas", naglasivši da je imala dužnost u Ministarstvu inostranih poslova.

Nije se uhvatila puške, ali jeste mikrofona i po ko zna koji put pokazala da nema problem da pusti glas. Posle prijema ratnih komandanat na kninskoj tvrđavi Kolinda je zapjevala "U boj, u boj" iz opere "Nikola Šubić Zrinski".

Korisnici društvenih mreža nisu propustili da iskomentarišu najnoviji predsedničin vokalni nastup. Predsednica Kolinda Grabar Kitarović inače često pokazuje sklonost ka demonstraciji svog vokalnog umeća.

Nije tajna da rado peva, posebno kod kuće dok kuva ili dok se tušira. Poslednji put je posle intervjua zapevala katolički mega hit 'Hrist na žalu'.

S obzirom na svaku notu kojoj smo svjedočili, uočili smo da najviše voli da zapeva domaće pesme. Posebno su joj dragi autori poput Marka Perkovića Tompsona ili Mate Bulića.

Na svetskom prvenstvu u Rusiji, posle desanta na svlačionicu naših reprezentativaca, s njima je u zagrljaju otpevala i odskakala Tompsonovu 'Lijepa li si".

Drugi najdraži navijački hit predsednice je nešto urbanija pesma "Srce vatreno" koju inače izvode Zaprešić Bojs i reper Nered.

S Matom Bulićem u restoranu Gastro Globus zajevala je njegovu pesmu "Domu mom", a zanimljivo, pesme svog trenutnog protivkadidata Miroslava Škore i jednog od kumova iz trolista Škoro - Thompson - Bulić nije pevala.

S obzirom na to da svoju kandidaturu za drugi mandat na Pantovčaku još nije službeno istakla, već je kako prenosi Dnevnik hr, u Kninu izjavila da će se "I idućih 5 godina viđati ovde kao predsjednica", u budućnosti bismo od nje mogli očekivati još bolji šou.

U svakom slučaju, čeka duga i raspjevana kampanja.

Kurir.rs/100posto.hr

Foto Tweet

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track