LEŠEVI NAĐENI U KRKI NAJVEROVATNIJE OTAC I ĆERKA IZ JUŽNE KOREJE: Držali se za ruke do poslednjeg daha
Foto: Profimedia, 0009038926

strašno

LEŠEVI NAĐENI U KRKI NAJVEROVATNIJE OTAC I ĆERKA IZ JUŽNE KOREJE: Držali se za ruke do poslednjeg daha

Hrvatska -

Ministarstvo spoljnih poslova Južne Koreje saopštilo je danas da su u nesreći na podrucju Skradinskog buka u Nacionalnom parku Krka, stradali državljani te zemlje, muškarac u pedesetim i devojka u dvadesetim godinama.

Južnokorejsko ministarstvo je navelo da je njihova nacionalnost potvrđena na osnovu licnih stvari, prenosi N1.hr. Tela dvoje stradalih turista pronađena su u subotu posle podne na dubini od nekoliko metara.

Turisti su stradali na mestu na kojem je kupanje dozvoljeno, a navodno ih je pronašla osoba koja je ronila s maskom na dah. Kako prenose hrvatski mediji, najverovatnije je reč o ocu i ćerki koji su se na rečnom dnu držali za ruke.

Hrvatska policija zasad nema dovoljno detalja s kojim bi izašla u javnost, a pokrenuta je istraga. Nakon nesreće u hrvatskom Nacionalnom parku "Krka", portparol Katia Župan je rekla da Uprava Nacionalnog parka razmišlja da uvede meru zabrane kupanja.

"Mogućnost zabrane kupanja je upravljačka mera koja se pomno razmatra, s obzirom da mora sjediniti bezbednost posetilaca sa viševekovnom tradicijom kupanja na obalama Krke", rekla je Župan.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track