OJ HRVATSKA SR*TI, NEMOJ TUGOVATI: Novinara portala Indeks tuže za još jednu pesmu
Foto: Facebook / Gordan Duhaček

namerili se

OJ HRVATSKA SR*TI, NEMOJ TUGOVATI: Novinara portala Indeks tuže za još jednu pesmu

Hrvatska -

U Prekršajnom sudu u Novom Zagrebu trebalo je da se objavi presuda Indeksovom novinaru Gordanu Duhačeku zbog pesme "Govna Velebita".

Ali presuda je odložena. Naime, u međuvremenu je stigla ispravka optužnog predloga. Iz novog optužnog predloga je jasno da se Duhačeka osim za "Govna Velebita" tereti za još jednu pesmicu.

"Dana 22.08.2019. godine u 02,01 sati na društvenoj mreži Tviter na svom profilu koji je dostupan javnosti objavio tekst sadržaja: 'Smislio sam vulgarnu skatološku verziju 'Oj hrvatska mati', ali me brine da će policija doći po mene ako objavim na Tviteru", te je objavio dva komentara na navedeni tekst, sledećeg sadržaja:

'Oj Hrvatska srati, nemoj tugovati. Seri, samo seri, svi će sfingterovi za te govno dati. Serem, proljev, sraćka, tri kur*a junačka! Herceg - gvna, Pi*da, to je naša dika. Oj Hrvatska srati, nemoj tugovati" i "Dalma, Kvarner, Istra, govno nek se bliska. Oj Hrvatska srati, nemoj tugovati. Za mir, za slobodu, hrvatskome govnu. Doživotno ćemo srati'", stoji u optužnom predlogu prepisana pesmica sa Tvitera.

Kurir.rs/Index.hr

Foto:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja