šok

POGLEDAJTE EKSKLUZIVNI SNIMAK ORGIJA ORBANOVOG GRADONAČELNIKA NA JAHTI U HRVATSKOJ: Seks-skandal trese ceo Balkan! Vruće scene sa hrvatskim prostitutkama (VIDEO 18+)

Hrvatska -

Snimak potiče iz maja prošle godine i napravljen je na jahti na hrvatskoj obali.

Današnji lokalni izbori u Mađarskoj prošli bi nezapaženo da se uoči njih na internetu nije pojavio video-snimak orgija Žolta Borkaija, bivšeg olimpijskog šampiona u gimnastici i gradonačelnika grada Đera.

Ovaj funkcioner vladajućeg Fidesa saradnik je premijera Mađarske Viktora Orbana, što je privuklo dodatnu pažnju javnosti.

foto: Printscreen / Kurir

"Kurir" je ekskluzivno došao do snimka orgija mađarskog političara, koji se nakon što je krenuo skandal izvinio porodici, ali je odbio da podnese ostavku.

foto: Printscreen / Kurir

Na snimku iz maja prošle godine, koji je napravljen na jahti na hrvatskoj obali, Borkaija je uhvaćen u "vrućoj" sceni s nekoliko hrvatskih prostitutki, koje se bave manekenstvom.

On je priznao da je snimak autentičan, ali je demantovao da je konzumirao drogu na orgijama. Bokaija je u predizbornoj kampanji sebe predstavljao kao porodičnog čoveka i promovisao je hrišćansko-konzervativne vrednosti Fidesa.

Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track