CEO REGION SE SMEJE KOLINDINOM GOVORU: Hrvatima obećala nova radna mesta i plate od 8.000 evra! (VIDEO)
Foto: EPA/ETIENNE LAURENT

hit na društvenim mrežama

CEO REGION SE SMEJE KOLINDINOM GOVORU: Hrvatima obećala nova radna mesta i plate od 8.000 evra! (VIDEO)

Hrvatska -

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović, koja je ponovo kandidatkinja za predsednički mandat, izjavila je juče u Osijeku da će, ako ponovo postane predsednica u Hrvatskoj, plate da budu i do 8.000 evra.

"Otvoriću nova radna mesta. Tvrde neki da to ne može, a ja tvrdim da se to može. Jer već imam dogovore s nekim državama, da nam Hrvati odu na obuku negde drugde i da se vrate u Hrvatsku, da rade preko interneta u nekoj drugoj državi, a u Hrvatskoj zarađuju 8.000 evra. Zamislite šta znači to za naše mlade", istakla je ona, a snimak koji prikazuje njeno predizborno obećanje je postao viralan.

Ona je poručila da su predsednički izbori 22. decembra posebno važni naglasivši "jer ćemo birati politiku koja će idućih pet godina promicati hrvatske nacionalne i državne interese i osobu koja će učestvovari u rešavanju ključnih društvenih problema, a ne biti fikus na Pantovčaku".

Ocenila je kako je Hrvatska zemlja talentovanih ljudi, te da "moramo zajedno da pomognemo našim talentima da povuku Hrvatsku tamo gde joj je mesto, među najprosperitetnijim i najboljim mestom za život u svetu".

Kurir.rs/Klix.ba

Foto: EPA/ETIENNE LAURENT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track