TRAGEDIJA U HRVATSKOJ: Žena je poginula dok je popravljala krov koji je oštetilo nevreme!
Foto: Profimedia

našice

TRAGEDIJA U HRVATSKOJ: Žena je poginula dok je popravljala krov koji je oštetilo nevreme!

Hrvatska -

Olujno nevreme juče nije zaobišlo ni istok Hrvatske. Došlo je do brojnih oštećenja, a čak je zabeležen i jedan smrtni slučaj.

Naime, u Našicama je poginula 63-godišnja žena koja je sama pokušala popraviti deo krova koji je oštetilo nevreme.

Žena popravljala krov, pala i poginula

"Područje naše županije pogodilo je olujno nevreme i tom prilikom oštećeno je više stambenih i privrednih objekata kao ličnih automobila. U Našicama je prilikom sanacije krovišta, koje je oštećeno u nevremenu, 63-godišnja hrvatska državljanka na tavanu kuće pala pa je od zadobivenih povreda preminula.

Na mestu događaja obavljen je uviđaj i utvrđeno je kako nema elemenata krivičnog dela. U vezi s tom tragičnom nesrećom sledi izveštaj nadležnom državnom tužilaštvu", rekao je Zoran Kon, portparol PU osječko-baranjske za Glas Slavonije.

Olujni vetar napravio haos u Slavoniji i Baranji

Olujni vetar u Osječko-baranjskoj županiji nosio je krovove, rušio stabla i čupao saobraćajne znakove. Kako javlja Glas Slavonije, kante za smeće letele su svuda po gradskim ulicama, a nestajalo je i struje. Zbog olujnog vetra vatrogasci širom Slavonije i Baranje imali su pune ruke posla.

Najviše posla imali su našički vatrogasci koji su imali sedam tehničkih intervencija. Na tom području pojavila se pijavica koja je nosila krovove, a uz crepove koji su leteli s kuća, najveća šteta nastala je na zgradi autobuske stanice koji je ostao bez krova. Olujni vetar odneo je još nekoliko krovova sa zgrada u Našicama, a oštećen je i krov dvorane Osnovne škole kralja Tomislava.

Kurir.rs/Index.hr

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track