MLADIĆ (27) VOZIO PIJAN I BEZ VOZAČKE DOZVOLE: Kažnjen je uslovnom kaznom od 30 dana i mora da plati 2.146 evra!
Foto: Profimedia

slavonski brod

MLADIĆ (27) VOZIO PIJAN I BEZ VOZAČKE DOZVOLE: Kažnjen je uslovnom kaznom od 30 dana i mora da plati 2.146 evra!

Hrvatska -

Iz policijske uprave brodsko-posavske javili su danas kako je 27-godišnjak koji je pijan i bez vozačke upravljao autom kažnjen sa 16.000 kuna (2.146 evra) i uslovnom kaznom od 30 dana. Zabranjeno mu je i da vozi auto na 12 meseci.

Podsetimo, u noći s nedjelje na ponedeljak u Slavonskom Brodu policijska patrola stanice saobraćajne policije Slavonski Brod uočila je putnički automobil na parkingu jednog trgovačkog centra kako proklizava kotačima automobila, pri čemu je došlo do okretanja vozila u tzv. osmice.

Policijski službenici su zaustavili automobil i utvrdili da njime upravlja 27-godišnjak u vreme dok mu je izrečena zaštitna mera zabrane upravljanja motornim vozilom "B" kategorije.

Vozaču je alko-testom utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 1,31 promil, nakon čega je uhapšen i doveden u stanicu saobraćajne policije Slavonski Brod.

Policijski službenici stanice saobraćajne policije Slavonski Brod 27-godišnjeg vozača juče su uz optužni prijedlog doveli na Opštinski sud u Slavonskom Brodu, gde je sproveden skraćeni prekršajni postupak na kojem je vozaču izrečena kazna.

Kurir.rs/Index.hr

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track