DRAMA NEDALEKO OD KOPRIVNICE: Pijani suvozač ometao pijanog vozača, pa iskočio iz auta u pokretu
Foto: Profimedia

HRVATSKA

DRAMA NEDALEKO OD KOPRIVNICE: Pijani suvozač ometao pijanog vozača, pa iskočio iz auta u pokretu

Hrvatska -

Jedan muškarac pijan je iskočio iz automobila u pokretu, objavila je policija. Incident se dogodio na putu kod mesta Štaglinac, nedaleko od Koprivnice. Muškarac je iskočio iz automobila nakon što je pijan ometao vozača koji ga je vozio.

"U petak, 28. februara, oko 9.40 sati, u Koprivnici 37 – godišnji vozač upravljao je pod uticajem alkohola od 1,39 promila ličnim automobilom Opel koprivničkih registarskih tablica. On se kratao zaobilaznim putem u smeru Štaglinca, a sve se dogodilo u periodu kada mu je vozačka dozvola istekla", objavila je policija.

"Na prednjem sedištu vozila nalazio se 38 – godišnjak pod uticajem alkohola od 2,63 promila, koji nije koristio sigurnosni pojas pa je ometao vozača u vožnji. U jednom trenutku suvozač je otvorio svoja vrata i u vožnji iskočio iz vozila u desni odvodni kanal.

Vozač je putnika prevezao u Opštu bolnicu Koprivnica gde su mu utvrđene lake telesne povrede. Protiv vozača i suvozača biće pokrenut prekršajni postupak u domenu njihove prekršajne odgovornosti", objavila je policija.

Kurir.rs/Index.hr

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track