SVEDOCI BRUTALNOG NAPADA NA DECU KOD OSIJEKA: Devojčici je razbio glavu, a dečaka je izbo po leđima, dete se uplašilo
Foto: Printscreen Facebook/24sata

stravično

SVEDOCI BRUTALNOG NAPADA NA DECU KOD OSIJEKA: Devojčici je razbio glavu, a dečaka je izbo po leđima, dete se uplašilo

Hrvatska -

Muškarac (49) je u mestima Darda i Mece pokraj Osijeka izbo dvoje dece.

"Danas, 17. kolovoza, oko 10 sati, u mestima Darda i Mece, 49-godišnji hrvatski državljanin oštrim je predmetom povredio dvoje dece.

Povređenoj deci pruža se lekarska pomoć u Kliničkom bolničkom centru Osijek.

Brzom intervencijom policije u 10:40 sati 49-godišnjak je uhapšen, a na oba mesta događaja obavlja se uviđaj kojim rukovodi Zamenik županijskog državnog tužioca iz Osijeka u saradnji sa ekipom Policijske uprave osječko-baranjske.

U toku je kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti ovih događaja", javila je PU Osječko-baranjska. Motiv iz osječke policije nisu želeli da komentarišu jer je uviđaj bio u toku.

U Mecama je ubodena devojčica, a u Dardi dečak. Nakon što su pregledani u bolnici, devojčica je puštena kući s lakšim povredama, dok je dečak zadržan na lečenju, doznaje se iz bolnice. Ima teške telesne povrede, ali nije u životnoj opasnosti. Radi se o deci starosti od 11 godina.

Deca nisu povezana s napadačem

Deca, kako se saznaje, nisu povezana s napadačem već ih je nasumično napao.

Svedoci napada opisali su za HRT što se dogodilo.

"Dete je išlo od bake, tu je na samom raskršću on naišao, uzeo joj je bicikl i srušio ju je i ubo ju je odvijačem. Glavu joj je razbio", kazao je jedan svedok.

"Još kaže mali - nisam mu ništa uradio, zašto me dirao. Dete se uplašilo, ostalo je da sedi na travi, ja sam mu podigao majicu i video ubode po leđima. Bože sačuvaj", kazao je drugi svedok.

Kurir.rs/Index.hr

Foto: Printscreen Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja