Najnovije vesti

PROŠAO SAM HOROR, ALI BORAC SAM KOJI SE NIKADA NEĆE PREDATI: Iz bolnice se oglasio policajac koji je ranjen na Markovom trgu
Foto: Profimedia/Josip Regovic/Xinhua News

oskar fiuri

PROŠAO SAM HOROR, ALI BORAC SAM KOJI SE NIKADA NEĆE PREDATI: Iz bolnice se oglasio policajac koji je ranjen na Markovom trgu

Hrvatska

Teško ranjeni policajac Oskar Fiuri (31) oglasio se iz bolnice nakon što je policija objavila snimak stravičnog napada Danijela Bezuka (22) na Markovom trgu u Zagrebu.

"Ranjen sam i boli me, ali borac sam koji se nikada neće predati, pogotovo zbog porodice i ljudi do kojih mi je stalo. Psihički sam takođe stabilan uprkos hororu koji sam prošao, a sve širitelje mržnje sa psihopatološkim razmišljanjima i opravdavače ovakvog sumanutog čina pozivam da zamisle istu ovu tragediju gde je žrtva neko koga vole", rekao je Fiuri za 24sata.hr.

Napadač Danijel Bezuk (22) je na Markovom trgu u Zagrebu u ponedeljak rano ujutru pucao u smeru zgrade vlade i tom prilikom jedan policajac je zadobio teške povrerede, dok je drugi odgovorio na napad iz službenog pištolja.

Bezuk je nešto kasnije izvršio samoubistvo.

Kurir.rs/24sata.hr

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...