SRAM TE BILO, JADNIČE: Pupovac objavio skandalozne poruke koje mu je uputio predsednik Milanović
Foto: BETA/HINA/Daniel KASAP

bruka

SRAM TE BILO, JADNIČE: Pupovac objavio skandalozne poruke koje mu je uputio predsednik Milanović

Hrvatska -

U subotu, uoči konferencije za novinare koju je sazvao da odgovori na teške reči koje mu je u subotu uveče uputio predsednik Republike Hrvatske Zoran Milanović, poslanik SDSS-a i predsednik Milorad Pupovac objavio je na Fejsbuku poruke za koje tvrdi da mu ih je poslao Milanović.

" Zoran Milanović je juče, kao predsednik Republike Hrvatske, rekao da sam „prljav“. Malo je dana u ovih 30 i više godina mog javnog delovanja u kojima nisam dobio pismo ili poruku u kojoj mi ekstremni desničari ili ljudi ludi za njima šalju poruke da sam „prljav“ ili „smrdljiv“", Pupovac započeo svoj status.

"Dobro sam naučio šta to znači i bio sam još pažljiviji da bih nakon toga bio još pročišćeniji. Došli su mi dani zbog mišljenja izraženog kao saborski zastupnik, Zoran Milanović, kao predsednik Republike Hrvatske, kaže da sam „prljav“. Tom izjavom oslobodio me je obaveze da ne objavljujem poruke koje mi je poslao nakon što sam izneo svoje viđenje postupka izbora predsednika Vrhovnog suda i neophodne reforme pravosuđa", napisao je Pupovac.

U objavljenoj prepisci Milanović mu piše sledeće:" Bravo, Milorade! Zamoliću Uskoka da istraži motive. Takve stvari se rade samo za novac i ekvivalentne usluge. Sjajno društvo".

On nastavlja.

"Sram te bilo, jadnice. Uživajte u nemoralno stečenim nekretninama u Preradovićevoj. Moja greška. Trebalo je da se proda i podeli siromašnim Banancima. Na kojoj parazitirate. Srpski narod će cvetati u Hrvatskoj kad se otarasi vas i vaših lopova. Dnevnice koje ste naručili kao moj posmatrač u Evropskom parlamentu, da ste muškarac, delili biste siromašne ljude u Majskoj Poljani, a ne kupovali kuće i stanove. I obasipao ih je poklonima one čaršijske barabe iz Beograda", navodi se u prepisci.

Kurir.rs/Jutarnji.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track