Najnovije vesti

UBISTVO NA OSTRVU KRK: Zadavio ženu, pa bio tri dana u vili s telom
Foto: Fernando Gutierrez-Juarez / AFP / Profimedia

BIO JE RASTROJEN

UBISTVO NA OSTRVU KRK: Zadavio ženu, pa bio tri dana u vili s telom

Hrvatska
09:27h

Strašan zločin potresao je stanovništvo hrvatskog ostrva Krka: Jedna ženska osoba, navodno strana državljanka, pronađena je sinoć mrtva u jednoj vili.

Kako piše Novi list, u trenutku obilaska mesta zločina još uvek je trajao uviđaj, pa nije bilo mnogo zvaničnih informacija. Komšije kažu da je, prema svemu sudeći, život izgubila sredovečna žena, navodno Ruskinja nastanjena u Nemačkoj, sestra vlasnice stana u kojem je telo žrtve u utorak uveče pronađeno.

Ono što je alarmiralo komšije bile su potpuno spuštene roletne stana u kojem je pronađeno beživotno telo navodno zadavljene žene, saznanje da nesrećnu ženu niko nije video nekoliko dana ali i informacija da se tokom vikenda iz stana čula vika.

Navodno se tokom noći sa subote na nedelju iz stana duže vremena čula glasna svađa, komđije kažu i "lom“ koji je naprasno prekinut negde oko jedan sat posle ponoći.

Već sledećeg dana, suprug nesrećne žene viđen je kako oko svog belog volvoa nemačkih tablica "rastrojeno hoda i sa sebe skida i na pod odbacuje odeću“.

Automobil je bio parkiran na putu pred prostranim dvorištem luksuzne zgrade opremljene bazenom na samom kraju najzapadnijeg dela grada Krka.

Novi list piše da je, prema svemu sudeći, spomenuti "ruski Nemac“ puna tri dana bio u stanu sa svojom mrtvom partnerkom.

Istraga policije se nastavlja.

Kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja