NE ZNAM ŠTA JE U CEPIVU, ALI NE ZNAM NI ŠTA JE U BUREKU: Hit objašnjenje ex hrvatske ministarke zašto se vakcinisala protiv korone
Foto: Printscreen/YouTube

svi da pročitaju

NE ZNAM ŠTA JE U CEPIVU, ALI NE ZNAM NI ŠTA JE U BUREKU: Hit objašnjenje ex hrvatske ministarke zašto se vakcinisala protiv korone

Hrvatska -

Po društvenim mrežama širi se objava nekadašnje hrvatske ministarke odbrane Željke Antunović, koja je objasnila zašto se vakcinisala protiv koronavirusa.

"Vakcinisala sam se protiv kovida. I ne, nemam pojma šta je u vakcini, ni u svim onima koje sam dobila kao dete, kao što nemam pojma ni šta sve zapravo ima u lekovima poput Neofena ili Andola, koje uzmem kad zaboli glava ili udari temperatura, ni šta je u drugim tretmanima - anesteziji prilikom operacije ili najobičnije popravke zuba, antibiotiku protiv upale, ni u vakcini protiv tetanusa, gripa, protiv boginja ili u vakcinama za decu. Verujem svom doktoru kad kaže da je potrebno", napisala je ona na Fejsbuku.

Istakla je da takođe "ne zna tačno ni pouzdano šta je sve u kroasanu, bureku ili ćevapima. Nemam pojma ni šta je sve u drugoj hrani koju pojedem, piću koje popijem...", navela je Antunović i dodala da ne zna ni sastojke sapuna koji koristi, šampona ili dezodoransa.

"Ne znam dugoročni učinak korištenja mobilnog telefona ni da li kafić u kojem sam upravo popila duži espreso zaista koristio čiste šoljice, kao i da li je osoblje opralo ruke", navela je i dodala: "Puno je stvari koje ne znam i nikad neću znati. Znam samo jedno, život je kratak, jako kratak, a ja i dalje želim raditi nešto drugo osim da sam kod kuće. I dalje želim da izlazim, družim se i putujem i grlim ljude bez straha".

Potom je navela spisak razloga zbog kojih se vakcinisala, i koji ide od toga da se ne razboli i ne umre od korone, preko toga da ne zarazi svoje najbliže ali i sve druge, do toga da može da zagrli ljude koje voli i živi svoj život, a korona postane ružna uspomena.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track