ZAGORSKA SOTONA, GORA OD ČETNIKA! Hrvatska učiteljica antivakserka besni na Fejsu: Ako vas ovo ne zapali treba vas sve spaliti
Foto: Printscreen/Facebook

antimaskerka

ZAGORSKA SOTONA, GORA OD ČETNIKA! Hrvatska učiteljica antivakserka besni na Fejsu: Ako vas ovo ne zapali treba vas sve spaliti

Hrvatska -

Učiteljica Bernarda Jug, žena koja se na društvenim mrežama profilisala kao glavni motivator u podršci roditeljima dečaka iz Krapinskih Toplica koji je do danas odbijao da nosi masku u školi, objavila je na Fejsbuku video u kojem sumanutim tezama napada pedagoškinju i druge zaposlene te škole i huška na njih.

U videu je imenom i prezimenom prozvala pedagoškinju i pozvala ljude da pronađu njen nalog na Fejsbuku i pišu joj, a zatim je krenula u napad i na ostale zaposlene u školi.

"Ona je pedagoškinja koja je gora od četnika! Ovo zapamtite, ona je gora od četnika! Pa mi se čudimo četnicima u ratu, šta su radili, silovali i klali Hrvate! A gledajte ovo u školi, jedna pedagoškinja stoji na vratima tokom celog odmora i ne pušta dete iz učionice na WC. U Krapinskim Toplicama, zagorska sotona", urla u videu Jug.

"Ona je gora od četnika, ona dete nije šest sati pustila u WC. Šta biste joj vi uradili da ste roditelj tom detetu, pitam vas narode, šta?! Nabrusite se jer imate sad razloga da se nabrusite. Takvih ima četnika, takvih zločinaca, mi smo se branili od četnika i silovanja, a sada imamo četnike u školama! Četnikuše! Sotone i ubice, zlostavljačice", viče Jug u videu.

U nastavku videa imenom i prezimenom proziva i ostale zaposlene, od razredne, do učitelja, piše Jutarnji list.

"Ja da sam mater tog deteta, ta žena više ne bi disala. Imate sreće da ja nisam mater, a ni ćaća, taj direktor i ta žena više ne bi hodali ni pod brnjarom", viče Jug i nastavlja da ih treba poslati na Goli otok da tucaju kamenje.

"Vi ste sotone, vi ste pobeđeni! A ti, veterinaru, ministre (zdravlja) Fuchsu reci mi koliko si ti puta pi*** i sr***", nastavlja Jug u videu.

Zatim proziva i čistačice u školi, proziva ih imenom i prezimenom i govori da će naći onu koja je "glumila da joj je loše".

"Ako se nakon ovog lajva ne zapalite narode, onda vas treba sve spaliti. Ako se nakon ovog ne zapalite, sve vas treba uštrojiti da nemate potomke. Kompletna država treba da gori" , urla Jug u videu koji traje više od 20 minuta.

Direktorka zabočkog centra za socijalnu zaštitu Tanja Cujzek, prijavila je Bernardu Jug zabočkoj policiji.

Poruke koje je ona objavljivala na svom profilu, kao i poruke koje su objavljivali njezini sledvenici, ali i sadržaji mejlova koji su bili upućeni i na moj mejl, kao i na službeni mejl CSZ-a uznemirili su i mene i zaposlene. Na policiji je da proceni ima li u njima elemenata pretnje i nije na meni da to ocenjujem. Policija je uzela sve te poruke i mejlove, rekla je ona Jutarnjem listu.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track