NEGODOVAO ZBOG HRANE, SMETALE MU LISICE: Otac koji je ubio svoju decu žalio se na bolnički tretman
Foto: Instagram

NIJE MU PO VOLJI

NEGODOVAO ZBOG HRANE, SMETALE MU LISICE: Otac koji je ubio svoju decu žalio se na bolnički tretman

Hrvatska -

Nakon što je već dve noći zaredom prenoćio u policijskim prostorijama na Oranicama, trostruki ubica dece Harald Kopic (56) u prepodnevnim satima će biti doveden pred istražnog sudiju Županijskog suda u Zagrebu, s obzirom na to da je Županijsko državno tužilaštvo u Zagrebu, nakon što se juče pred njima branio ćutanjem, zatražilo jednomesečni pritvor.

Kako piše Jutarnji list, Kopicu, kojeg su stručnjaci okarakterisali kao egocentrika, protekli dani pod budnim okom lekara i policije od trenutka hapšenja nisu bili po volji.

Negodovao je na bolničku hranu kao i na ceo bolnički tretman, a smetale su mu i policijske lisice jer je smatrao da su mu bile previše stegnute i da za time nema potrebe.

otac, otac ubio troje dece, Zagreb, otac ubio troje dece u Zagrebu, ugušio troje dece, Mlinovi
foto: Facebook Printscreen

Uprkos svemu tome, noći su mu od subote, kada je počinio svirepi zločin nad četvorogodišnjim sinom i sedmogodišnjim blizancima u kući u Mlinovima, prolazile mirno. San mu je lako dolazio na oči, kako u bolnici tako i kasnije u policijskim prostorijama.

Međutim, upućeni u problematiku kažu da je to možda njegov odbrambeni mehanizam jer postaje itekako svestan da, u slučaju maksimalne kazne zatvora od 50 godina, odsluženje robije i slobodu dočekati neće.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track