IGRA SUDBINE Sin hteo da se ubije, majka htela da ga spreči, ON NA KRAJU UBIO NJU
Foto: Youtube prtscr / Emergency München

detalji nesreće kod splita

IGRA SUDBINE Sin hteo da se ubije, majka htela da ga spreči, ON NA KRAJU UBIO NJU

Hrvatska -

Čovek (58) koji je ubio svoju majku (83), zapravo je hteo da ubije sebe. Kada je majka videla da je sin uzeo nož u ruke i da želi da presudi sebi, pokušala je da ga odvrati od tog suludog čina, ali je i sama zadobila kobni ubod nožem u vrat kada mu se približila na minimalnu udaljenost.

Iako uviđaj još službeno nije završen i o tome će se državno tužilaštvo oglasiti najverovatnije sutra, to je nažalost povod i uzrok ove tragedije koja je sablaznula meštane Kaštela u Hrvatskoj.

Policija je u njihovoj porodičnoj kući u Kaštelu intervenisala pre više od deset godina kada je u večernjim satima njen sin, kojeg je sada pokušala da spasi, nožem nasrnuo na svoju majku koju je sada i ubio. Nesrečna žena je tada zadobila rane po leđima i rukama i prevezena je u bolnicu.

Šta se događalo posle toga, odnosno zašto se ništa nije događalo da se promene neke životne okolnosti suživota i zašto je sin i dalje bio s majkom, odgovoriće stručne službe, a posebno će biti interesantno saznati kako su se doktori brinuli o njegovom mentalnom zdravlju sve ove godine nakon tog događaja.

Policija je o ovoj nesreći dobila dojavu oko 11 sati, a potom je u kući nađeno telo mrtve žene. Njin sin je uhvaćeni odvezen u KBC Split na Odeljenje psihijatrije.

Kurir.rs/Jutarnji list

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja