DRAMA U ZAGREBU! MUŽ UPAO NA SASTANAK SUPRUGE I LJUBAVNIKA Skandal zbog ljubavnog trougla završio na sudu UBIĆU TI UNUČAD PA TEBE
Foto: Shutterstock

haos

DRAMA U ZAGREBU! MUŽ UPAO NA SASTANAK SUPRUGE I LJUBAVNIKA Skandal zbog ljubavnog trougla završio na sudu UBIĆU TI UNUČAD PA TEBE

Hrvatska -

Prava se drama zbog ljubavnog trougla odvijala na parkingu ispred železničke stanice u Zagrebu kad su tamo iznenada stigli žena, muž, ali i njen ljubavnik.

Prema optužnici, koju je podigao tužilac, drama se dogodila u februaru oko 14.30 sati u Sesvetama na parkingu kod železničke stanice. Žena i ljubavnik imali su dogovor da se tamo nađu, ali sa ženom je došao i muž što je ljubavnika doslovce šokiralo.

Videvši ženinog ljubavnika, koji je sedeo u parkiranom vozilu na mestu vozača, muž (47) je izašao iz svog automobila, ušao u njegov, seo kraj njega, a nakon toga je rukom potrgao krstić sa retrovizora. Iz brave vozila potom je uzeo ključeve automobila i rekao mu:

- Ubiću ti unučad i tebe! Poznajem deset kriminalaca koji će to napraviti za mene s lakoćom - piše u pravosnažnoj optužnici protiv supruga preljubnice.

Opštinski sud najpre je prihvatio kazneni nalog državnog tužilaštva i doneo presudu kojom je 47-godišnjak proglašen krivim za kazneno delo pretnje pa je osuđen na uslovnu zatvorsku kaznu. No, suprug je podneo prigovor na pa je sud potvrdio optužnicu i zakazao ročište.

- No, oštećeni je na raspravi u aprilu odustao od tužbe, nakon čega je državno tužilaštvo, s obzirom na to su time nestale dalje procesne pretpostavke za vođenje postupka, izjavilo da odustaje od optužbe - navode izi tužilaštva.

Nije poznato što se u međuvremenu dogodilo i zbog čega je ljubavnik odustao od tužbe protiv supruga svoje bivše ljubavnice. (Kurir.rs/Večernji)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track