DA LI JE OVO REALNO?! Ušli u hipermarket i ostali u šoku kada su videli koliko košta paket vode u Dubrovniku FOTO
Foto: Printscreen/YouTube

hrvatska

DA LI JE OVO REALNO?! Ušli u hipermarket i ostali u šoku kada su videli koliko košta paket vode u Dubrovniku FOTO

Hrvatska -

Na Redditu je postala viralna fotografija iz supermarketa u, kako navode, Dubrovniku, koja pokazuje vrtoglavo visoku cenu paketa vode.

Za šest flaša vode u paketu treba izdvojiti 101,94 kune – što je više od 1.500 dinara!

Usledili su brojni komentari:

"Pohlepni idioti. Ukratko".

"Za poređenje, cene vode u Španiji. U centru Barselone možeš kupiti litar i po mineralne za 2 kn. U supermarketu. Deset koraka dalje imaš turistički dućan gde ćeš platiti otprilike kao i na ovoj slici iz Dubrovnika. Neko gugla i kupi jeftino, a neko se čudi".

"Ovo je definicija predatorstva. Jadni turisti".

"Video i skuplje. I platio. Brod na reci u Parizu, 0.5l vode 5 eura. Iznenadilo nas sunce, popili svu svoju vodu i onda kupili jednu ovu od 5 eura jer jebiga, nemaš izbora, žedan si i ti je jedina voda u blizini. Takve zajebe jednostavno i ne doživljavam čudno na turističkim mestima, kad sam turist u takvoj destinaciji očekujem da će me svi pokušati oderati. Zato više volim manja mjsta. Ako živiš u Dubrovniku da ga jebeš nećeš tu kupiti vodu. A turista i onako ima previše, ili neka plate masno ili neka odjebu, gužve su ionako nepodnošnjive, što ih manje to bolje", bili su neki od komentara korisnika.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track