NOVI DETALJI KRVAVE NOĆI U ZAGREBU: Do smrti tukli muškarca ispred kockarnice, a OVO je razlog
Foto: Facebook

2 napadača uhapšena

NOVI DETALJI KRVAVE NOĆI U ZAGREBU: Do smrti tukli muškarca ispred kockarnice, a OVO je razlog

Hrvatska -

U Zagrebu je juče nasmrt pretučen radnik obezbeđenja u automat klubu. Dvojica napadača su uhapšena, a policija zna ko je i treći i traga za njim.

- U subotu oko 4.30 na Savici, u jednom automat klubu, dogodio se incident. Zasad je to teška telesna povreda s posledicom smrti. Radnik se sukobio verbalno a potom i fizički sa više nepoznatih osoba. Nakon sukoba osobe su se udaljile u nepoznatom smeru, rekao je Zvonimir Petrović, šef službe Opšteg kriminaliteta.

- Ima svedoka. Verovatno se delo dogodilo na mah, dakle ne sa predumišljajem. Suzili smo krug, raspolažemo s određenim operativnim saznanjima, dodao je on.

A tragediji je, kako javlja HRT, po svemu "kumovao" novac, tj. gubitak istog.

Oni navode kako je radnik iz kockarnice udaljio dve osobe koje su narušavale red i uništavale inventar nezadovoljne gubitkom novca... Nakon toga je napadnut.

Petrović je rekao da hitna pomoć nije pozvana odmah već je ranik nekoliko puta nakon udarca izlazio i ulazio u kazino kako bi udahnuo vazduh a onda mu je pozlilo i pozvana je pomoć.

- Prema Zakonu o zaštiti monetarnih institucija takve institucije moraju imati sistem videonadzora. Nadamo se da će to pomoći u pronalaženju krivaca. Strašna tragedija. Možda on u tom trenutku nije ni mogao da povoze interventnu ekipu, rekao je za HRT Miomir Jačimović, čelni čovek Republičkog sindikata radnika koji pokriva i sektor obezbeđenja.

Naglasio je da radnici obezbeđenja ništa ne mogu sami te da se u ovom slučaju najverovatnije radi o zavisnicima o klađenju, što je na granici psihičkih bolesnika.

Kurir.rs/24sata.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track