SEKSUALNI RAZVRATNIČE, ODLAZI! Plakat sa likom sveštenika koji je pisao udatoj ženi izlepljen po Slavoniji
Foto: Profimedia

sapunica

SEKSUALNI RAZVRATNIČE, ODLAZI! Plakat sa likom sveštenika koji je pisao udatoj ženi izlepljen po Slavoniji

Hrvatska -

Neko od meštana je po Sikirevcima kod Slavonskog Broda postavio plakate o svešteniku koji je sa udatom ženom iz župe razmenjivao poruke "sadržaja 18+", a za sve je to saznao njen suprug i izašao s podacima u javnost.

Portal brodska.stvarnost.hr objavio je fotografije, a autor ovog plakata još je nepoznat. Na plakatu stoji slika svešenika uz natpis: "Seksualni razvratniče. Odlazi! Vrati pare!". Plakat je postavljen na više lokacija u mestu.

U opštini Sikirevci ovih je dana došlo do scenarija kao iz sapunica - lokalni svešenik uhvaćen je u aferi s jednom udatom meštankom.

Suprug meštanke Ivan Lepan pronašao je poruke u telefonu svoje supruge za koje se ispostavilo da ih je razmenjivala sa župnikom. Obratio se nadbiskupiji i zatražio da župnika razreše dužnosti momentalno.

"Moja supruga se njemu na ispovesti požalila da se ne oseća voljeno u braku. Za to sam i ja kriv jer joj nisam posvetio dovoljno pažnje, ali volim je više od ičega. Svešenik je to iskoristio, počeo joj se javljati, pisao joj je da je više ne gleda kao sveštenik, nego kao muškarac", ispričao je za Indeks razočarani muž koji je poruke našao slučajno.

"Tu je bilo eksplicitnih poruka, nagovarao ju je čak i na 'grupnjak', govorio joj da povede prijateljicu. Slao joj je i snimke i fotografije na kojima masturbira. Supruga mi je sve priznala, ona sebe krivi, ali ja sam joj objasnio da nije ona tu kriva, već on koji iskorišćava svoj položaj. Znam da ovo nije prvi put da se svešenik ovako ponaša, imam informacije da je iste odnose održavao s 12 žena u mestu", dodao je on.

Kurir.rs/Index.hr/brodska.stvarnost.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track