TROJICA DEČAKA ŠAMARALA I HVATALA DEVOJČICU ZA VRAT: Još jedan slučaj vršnjačkog nasilja u Hrvatskoj, škola odmah preduzela mere
Foto: Shutterstock

UŽAS

TROJICA DEČAKA ŠAMARALA I HVATALA DEVOJČICU ZA VRAT: Još jedan slučaj vršnjačkog nasilja u Hrvatskoj, škola odmah preduzela mere

Hrvatska -

Još jedan slučaj vršnjačkog nasilja dogodio se u okolini Zadra, ovog puta u Osnovnoj školi Privlaka. Trojica dečaka pretila su djevojčici tražeći od nje novac i mobitel. Zatim su je uhvatili za vrat te udarili šamar.

- Devojčici su u školskom dvorištu prišla trojica dečaka. Jedna joj je pretio govoreći joj da izvadi evre i mobilni. Uhvatili su je za grlo, a zatim i ošamarili. Ostale devojčice su čule zapomaganje pa su potrčale prema njoj, a dečaci su zatim otišli, izjavio je za medije otac maloletne devojčice dodajući kako je majka devojčicu odvela kod doktora koji su joj pregledali povrede na vratu, ali i ceo slučaj prijavila školi.

Direktorka OŠ Privlaka, Verica Škibola, za medije je kazala kako je škola preduzela sve mere koje su u njenoj moći, ali i kako je trojicu učenika suspendovala sa nastave dok ne dobiju pedagoške mere, piše Zadarski.hr.

O celom slučaju koji se dogodio u školskom dvorištu obaveštena je i policija.

Nakon saznanja policija je sprovela mere i radnje iz svoje nadležnosti.

Kurir.rs/Zadarski.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track