ZATVORENI PUTEVI U DALMACIJI: Sneg zavejao deo saobraćajnica, otvoren PRIHVATNI CENTAR za sve zarobljene na putu
Foto: Printscreen Index.hr

nevreme

ZATVORENI PUTEVI U DALMACIJI: Sneg zavejao deo saobraćajnica, otvoren PRIHVATNI CENTAR za sve zarobljene na putu

Hrvatska -

Od 14:30 sati pa nadalje, zbog meteoroloških uslova, nema slobodnog putovanja za bilo koju grupu vozila iz pravca Dalmacije prema unutrašnjosti i obrnuto, javlja HAK.

U toku je zimsko održavanje puteva, pa su česti zastoji iza vozila zimske službe, koja se sporije kreću.

Zimskih uslova ima na većini puteva u Lici i Gorskom kotaru, uključujući autoput A1 između čvorova Gospić i Maslenica (Rovanjska), A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Bosiljevo II i državni put DC3 Karlovac-Vrbovsko- Delnice-Kikovica (stari put kroz Gorski okrug).

U Gračacu otvoren prihvatni centar za putnike zaglavljene u saobraćaju Hina

U Gračcu, na adresi Nikole Tesle 37, kod mosta otvoren je prihvatni centar za putnike zaglavljene u saobraćaju, saopćeno je iz Uprave civilne zaštite Republike Hrvatske, jer je saobraćaj između Dalmacije i unutrašnjosti trenutno obustavljen zbog oluja.

Zbog saobraćajnih nezgoda, u prekidu je saobraćaj na državnom putu Obrovac-Gračac (DC27), gde je blokirano teretno vozilo, a saobraćaj se odvija jednom trakom, naizmenično, na deonici Kistanje-Knin u mestu Radučić (DC59) .

Vozače iz HAK-a pozivaju na strpljenje. Zimski uslovi postoje na većini puteva u Lici i Gorskom kotaru i u unutrašnjosti.

Za kamione sa prikolicom i tegljače sa poluprikolicom trenutno ne postoji slobodan putni pravac iz unutrašnjosti do Rijeke ili Istre i obrnuto.

(Kurir.rs/Index.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track