UBIO OCA, PA PRESUDIO SEBI!? Najmlađi sin ubio imućnog preduzetnika u Vinkovcima, motiv ovog jezivog zločina i dalje je misterija
Foto: Shutterstock, Ilustracija

tragedija

UBIO OCA, PA PRESUDIO SEBI!? Najmlađi sin ubio imućnog preduzetnika u Vinkovcima, motiv ovog jezivog zločina i dalje je misterija

Hrvatska -

Vukovarsko-sremskoj policiji prijavljeno je ubistvo muškarca iz vatrenog oružja u Vinkovcima, a zatim je pronađeno telo i drugog, koji je osumnjičen da je izvršio zločin.

Policiji je kasno sinoć prijavljeno da je vatrenim oružjem ubijena jedna osoba, nekon čega je pronađeno telo muškarca, piše Srna, a prenose mediji

Počinilac je nakon pucnjave pobegao.

"Policijskim radnjama ubrzo smo pronašli i telo muškarca za kojeg sumnjamo da je odbegli počinilac", saopšteno je iz Policijske uprave vukovarsko-sremske.

Lokalni portal Cibalia.info, pozivajući se na nezvanične informacije, javlja kako je sin usmrtio oca i nakon toga izvršio samoubistvo.

Prema nezvaničnim informacijama, žrtva ubistva je vinkovački preduzetnik A.P., a ubica je najmlađi od njegova četiri sina, takođe A.P., inače student, prenosi Jutarnji.

Porodica je situirana, imaju privatnu firmu za prevoz, trgovinu i usluge, a prema dosadašnjim informacijama, u porodici do sada nisu zabeleženi slučajevi nasilja.

Još uvek je nepoznato koji je motiv ovog strašnog čina, kao i njegova pozadina.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track