DVOJICA MLADIĆA SE ZAKUCALI U DRVO, NA MESTU STRADALI: Užas na ulazu u kultni hotel kod Trogira, vatrogasci izvukli beživotna tela
Foto: Youtube prtscr / Emergency München

DVOJICA MLADIĆA SE ZAKUCALI U DRVO, NA MESTU STRADALI: Užas na ulazu u kultni hotel kod Trogira, vatrogasci izvukli beživotna tela

Hrvatska -

Pet minuta iza ponoći u Segetu Donjem, automobil se zakucao u drvo. U 12.40 sati ekipa Hitne medicinske pomoći konstatovala je smrt dvojice za sada nepoznatih muškaraca”, saopšeno je iz PU Splitsko-dalmatinske.

Kako prenosi Slobodna Dalmacija, o silini udara i dimenzijama tragedije koja se sinoć dogodila u Segetu Donjem, kod skretanja za hotel "Medena", svedoči i izveštaj Operativnog centra Vatrogasne službe Splitsko-dalmatinske županije.

„Automobil je izleteo sa puta i udario u drvo. Intervenisala su tri pripadnika Javne vatrogasne jedinice Trogir sa jednim vozilom i jedan pripadnik Dobrovoljnog vatrogasnog društva Seget Vranjica. Iz vozila su izvučene dve mlađe osobe koje su preminule. Završetak intervencije i policijski uviđaj trajao je do 4 sata“, naglašavaju vatrogasci o nesreći.

Nakon uviđaja, policija se oglasila saopštenjem:

- Večeras oko ponoći, u Segetu Donjem kod skretanja za hotel Medena, 28-godišnjak je upravljajući vozilom, dok se kretao iz pravca Trogira u pravcu Marine, najverovatnije zbog neprilagođene brzine, sleteo s kolovoza, nakon čega je vozilo udarilo u drvo. Dvadesetosmogodišnji vozač i 21-godišnji putnik preminuli su od zadobijenih povreda na mestu udesa. Događaj je prijavljen državnom tužilaštvu.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track