VATRENI OBRAČUN U CENTRU ZAGREBA: Upucan Sabljo, radnik obezbeđenja ispalio mu 4 hica u grudi (VIDEO)
Foto: Printscreen Video Plus

policija blokirala sve

VATRENI OBRAČUN U CENTRU ZAGREBA: Upucan Sabljo, radnik obezbeđenja ispalio mu 4 hica u grudi (VIDEO)

Hrvatska -

Četrdesetjednogodišnji Tomislav Sabljo ubijen je rano jutro u 4.45 sati u vatrenom obračunu u jednom kafižu u zagrebačkom naselju Trešenjevka. Kako javljaju hrvatski mediji njega je upucao Kristijan K i to sa četiri metak u grudi.

Kako javljaju hrvatski mediji ubijeni Sabljo je bio poznat kao USKOK-ov optuženik u policijskoj akciji "Tebra"

Prema nbezvaničnim informacijama, ovaj nemili događaj dogodio se u noćnom klubu "Ritz" koji je često menjao imena i vlasnike, a u njemu gostuju i važi kao narodnjački klub. U klubu je i pre bilo sukoba i fizičkih obračuna.

Hrvatski portal 24 sata.hr nezvanično znaje da je Tomislav Sabljo ubijen kod ulaza u noćni klub, a navodno ga je upucao redar koji baš tamo radi. Takođe i da je Sabljo u klub stigao taksijem.

00:43

Zagreb, snimci sa lica mesta gde je ubijen Tomislav Sabljo, pokrivanje

Dnevnik.hr objavio je ispovijest žene koja je bila svedok ubistva. Prepričala je kako su se sakrili iza stolova u slučaju da se pucnjava proširi po klubu

- Moje je društvo bilo za stolom i prošla su već četiri sata kada su pored nas projurili svi radniciobezbeđenja Ritza prema stolu na samom začelju kluba. Videli smo da se radi o tuči pa smo to ignorisali. Nekoliko prijatelja od tih koji su se potukli izašlo je iz kluba nakon što su ih radnici izveli napolje- Nekoliko minuta posle toga začuli su se hici, ispričala je ona.

Kurir.rs/24.sata.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja