RODITELJI TROJE DECE POGINULI NA MOTORU! Uleteli u krivinu i zakucali se u automobil koji je vozio muškarac sa 2,2 promila
Foto: Printskrin/Facebook/Krešo Vidović

tragedija

RODITELJI TROJE DECE POGINULI NA MOTORU! Uleteli u krivinu i zakucali se u automobil koji je vozio muškarac sa 2,2 promila

Hrvatska -

Usled neprilagođene brzine motor je uleteo u krivinu i proklizao u suprotnu saobraćajnu traku, a vozača i njegovog suvozača je potom udario privatni automobil požeških registracija kojim je upravljao pijani muškarac star 45 godina.

U nedelju posle podne kod Novog Mihaljevca, između Požege i Velike, u teškoj saobraćajnoj nesreći poginule su dve osobe na motociklu. Preminuo je bračni par Vidović Krešo i Anita, a na društvenim mrežama od njih su se oprostili prijatelji iz Moto kluba Cunami Požega.

Krešo Vidović
foto: Printskrin/Facebook/Krešo Vidović

- Počivaj u miru Božijem, dragi naši prijatelji! Iskreno saučešće porodici! - oni su napisali.

Policija je završila uviđaj udesa i opisala detalje sudara.

– U nedelju, 23. aprila 2023. godine, oko 14.35 časova u mestu Novi Mihaljevci, 41-godišnji vozač koji je upravljao motociklom marke „BMV“ požeških registarskih oznaka, ulazeći u oštro skretanje udesno, izgubio je kontrolu nad vozilom usled neprilagođene brzine, pao na trotoar i skliznuo u suprotnu saobraćajnu traku - navodi se u saopštenju policije.

Krešo Vidović
foto: Printskrin/Facebook/Krešo Vidović

Motor je potom udario u prednji levi deo automobila marke Folksvagen požeških registarskih oznaka, kojim je pod dejstvom alkohola od 2,26 promila iz suprotnog smera upravljao 45-godišnjak. U saobraćajnoj nesreći poginuli su 41-godišnji vozač i 39-godišnja putnica na motociklu, dok je 45-godišnji vozač lakše povređen.

Kurir.rs/24sata

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track