MLADIĆ (16) PREMINUO U RESTORANU USRED NOĆI: Posle svađe sa drugarom ostao je bez vazduha, samo je pao i više se nije podigao
Foto: Printscreen YouTube

smrt na rođendanu

MLADIĆ (16) PREMINUO U RESTORANU USRED NOĆI: Posle svađe sa drugarom ostao je bez vazduha, samo je pao i više se nije podigao

Hrvatska -

Koprivničko-križevačka policija uhapsila je u nedjelju ujutro jednu osobu nakon pogibije 16-godišnjaka u restoranu u kostanjevačkoj Rijeci.

Policija je u nedelju oko 01:23 postupila po prijavi Hitne medicinske pomoći Križevci da je u ugostiteljskom objektu u Kostanjevačkoj Rijeci ukazana lekarska pomoć 16-godišnjaku. Mladić je kasnije preminuo.

Prema najnovijim saznanjima, u vinskom podrumu, prostoru koji se iznajmljuje u sklopu kafane, proslavljen je rođendan jedne 18-godišnjakinje, saznaje ePodravina. Na proslavi je bilo na desetine mladih, među njima i dva drugara koji su se u jednom trenutku posvađali i ispred prostora, na dečijem igralištu kod tobogana. Jedan mladić je udario drugog, a ovaj se posle 10, 15 sekundi srušio i nije se probudio. Sve se dogodilo posle ponoći, oko 1 sat.

– Šesnaestogodišnjak je u jednom trenutku pao i ostao bez vazduha. Počeo je da se guši i svi su bili šokirani kada su videli da nikako ne mogu da mu pomognu. Hitna pomoć je stigla za pola sata, ali mladiću nije bilo spasa. Sve je ovo strašno, posebno za roditelje i porodicu mladića koji je nažalost preminuo - kažu meštani Kostanjevačke Rijeke.

Kako se nezvanično saznaje, lisice na ruke policija je sat vremena nakon događaja stavila 17-godišnjem prijatelju pokojnog mladića koji je, kako kažu upućeni, bio pod vidnim uticajem alkohola.

- Njih dvojica su kao prst i nokat bili. Pa nam je samim time ovo sve još teže palo - dodaje sugovornik.

Policija je saopštila da je jedno lice uhapšeno i da se vodi krivična istraga na okolnosti događaja.

Kurir.rs/Jutarnji list

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track