MUŠKARAC UDARA ŽENU KRAMPOM U GLAVU, PA KREĆE NA ČOVEKA, ČUJU SE URLICI: Stravičan snimak iz Rastovca, prizor ZAPREPASTIO meštane
Foto: Printskrin/Instagram

horor

MUŠKARAC UDARA ŽENU KRAMPOM U GLAVU, PA KREĆE NA ČOVEKA, ČUJU SE URLICI: Stravičan snimak iz Rastovca, prizor ZAPREPASTIO meštane

Hrvatska -

Stravičan snimak nasilja nad ženom objavljen je na društvenoj mreži Instagram.

Naime, zastrašujuća scena odigrala se u mestu Rastovac kod Zagvozda u Splitu, 16. jula 2021. godine. Na stravičnom snimku koji je danas objavila Instagram stranica "stop_nasilju1", vidi se kako muškarac (73) uzima ručni alat, kramp, i njime udara ženu (60) u glavu. Ova Instagram stranica izdala je apel na borbu protiv nasilja.

Sve je zabeleženo kamerom od strane prestravljene žene koja je sa svog prozora sve vreme urlala i dozivala pomoć.

00:18

Stravičan prizor, muškarac (73) krampom udario ženu u glavu

Nakon stravičnog napada krampom kod Zagvozda, splitska policija je saopštila kako je završeno ispitivanje 73-godišnjeg muškarca te su ga sumnjičili za pokušaj ubistva i pretnje, prenose 24sata.hr.

Kako je tada navedeno u policijskom saopštenju, ovaj muškarac se sumnjičio da je oko 9.30 sati u mjestu Rastovac, kod Zagvozda, prvo verbalno napao 60-godišnjakinju da bi joj potom ručnim alatom zadao udarac u glavu, a nakon čega je uputio pretnje smrću 44-godišnjaku koji se nalazio u blizini incidenta.

Ubrzo potom, oštećenoj 60-godišnjakinji je pružena lekarska pomoć te je utvrđeno da je zadobila lakše telesne povrede.

Naime, kako prenosi Slobodna Dalmacija problem je izbio zbog međe, a na snimku se jasno čuje da napadač, navodno, 'ne da na svoje'. Nakon što je udario ženu krampom u podučje slepoočnice pojurio je niz ulicu, a onda se opet vratio da bi bio zaustavljen od strane jednog muškarca.

Nesrećna žena je nakon udarca sela na zidić, držala se za glavu i prava je sreća da je zadobila ipak samo lakše telesne povrede.

Kurir.rs/24sata.hr/Slobodna Dalmacija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track