UZNEMIRUJUĆE! NOVI SNIMAK NESREĆE U ZAGREBU: "Mercedesom" pokosio ljude na parkingu: Gledao sam čoveka kako leti u vazduh
Foto: screenshot Twitter

ima povređenih

UZNEMIRUJUĆE! NOVI SNIMAK NESREĆE U ZAGREBU: "Mercedesom" pokosio ljude na parkingu: Gledao sam čoveka kako leti u vazduh

Hrvatska -

U teškoj saobraćajnoj nesreći na parkingu ispred šoping centra u Buzinu u Hrvatskoj povređeno je najmanje pet osoba, nakon što je mladić (23) za volanom mercedesa uleteo među ljude.

Vatrogasce, koji su prvi stigli u Buzin, zatekao je strašan prizor, šestoro je ležalo na zemlji, dok je jedan čovek završio ispod automobila. Vozač je odmah uhapšen.

1 / 4 Foto: screenshot Twitter

Na uznemirujućem snimku vidi se kako je automobil naleteo na ljude. Mladić koji je udaren među prvima imao je nešto u ruci, čini se kao plastična čaša. Taj predmet odleteo 20-ak metara u vazduh, piše portal 24 sata.

- J*****, to smo mogli biti mi - pričali su šokirani mladići na parkingu.

Policija je saopštila da je mercedesom zagrebačkih registarskih oznaka upravljao dvadesettrogodišnji mladić.

"U petak, 16. juna oko 22 sata na parkingu tržnog centra u Buzinu je 23-godišnji vozač upravljao automobilom marke Mercedes zagrebačkih registarskih oznaka te je usled neprilagođene brzine naleteo na tri pešaka i jedan automobil koji se potom odbio na još jedan automobil", saopštili su iz zagrebačke policije.

Po završetku istrage, kao i kad iz bolnice dobiju stepen povreda ljudi koji su bili na parkingu, kao i kretanja vozača je gubio kontrolu nad vozilom, policija će saopštiti za šta ga sve terete.

- Neki momak u besnom mercedesu, sigurno vredi 200.000 evra, pokupio je nekoliko ljudi. Strašno, bukvalno sam gledao čoveka kako leti u vazduh, ispričao je očevidac

(Kurir.rs/24 sata/Jutarnji)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja