MISTERIOZNI SUVOZAČ ISTRČAO IZ AUTOMOBILA KOJI JE POKOSIO PEŠAKE U ZAGREBU: Policiji nakon jezive saobraćajke dao ŠOKANTNU IZJAVU
Foto: Printscreen/Youtube

novi detalji

MISTERIOZNI SUVOZAČ ISTRČAO IZ AUTOMOBILA KOJI JE POKOSIO PEŠAKE U ZAGREBU: Policiji nakon jezive saobraćajke dao ŠOKANTNU IZJAVU

Hrvatska -

Bahati vozač (23) koji je kasno sinoć stisnuo gas do daske i naleteo na ljude na parkingu tržnog centra u Zagrebu nije bio sam u automobilu!

Na snimcima sa mesta saobraćajne nesreće se vidi da sa suvozačevog mesta "mercedesa" kojim je upravljao Jan Erlih izlazi mladić koga policija nije pomenula u svom izveštaju.

Portal 24sata nezvanično navodi da je policija suvozača iz "mercedesa" ispitala odmah nakon nesreće, ali smatra da nije odgovoran te ga zbog toga nisu zadržali u pritvoru. Navodno je izjavio da ne poznaje vozača od ranije i da mu je Erlih ponudio da se provoza.

Naknadno će u istrazi sasvim sigurno biti dodatno ispitan u svojstvu svjedoka.

Elrih, koji je bio za volanom, podsetimo, naglo je povećao brzinu kretanja vozila zbog čega je došlo do proklizavanja pogonskih točkova, a zatim izgubio kontrolu i naleteo na troje pešaka.

Pritom je naleteo i na BMW zagrebačkih tablica u kome su se nalazili mladić i devojka kojoj je pomoć pružena u bolnici Dubrava.

(Kurir.rs/24sata)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track